• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

41-erių aktorė savo sportiška figūra populiarina elektrolitais prisotintą vandenį „Smart Water“. Reklamoje, šiuo metu esančioje JAV žurnaluose, Jennifer dėvi sportinę aprangą, kuri atidengia puikiai treniruotą pilvuką.

Užrašas po nuotrauka skelbia: „Mano treniruočių partneris. Po mankštos jaučiuosi puikiai. Štai kodėl geriu „Smart“.“

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai aktorė paneigė pasklidusius gandus, jog ji, norėdama išsaugoti puikią fizinę formą, griebėsi itin griežtos kūdikių maisto dietos. Neva ji norėjo numesti keletą kilogramų prieš naujojo filmo „Just Go With It“ filmavimąsi Havajuose. Dietos esmė – kasdien suvalgyti 14 porcijų pertrinto maisto bei vieną porciją sveiko maisto pietums.

Tačiau Aniston tinklapiui People.com pasakojo: „Pastaruoju metu visi manęs klausia „Jen, kaip veikia ta kūdikių dieta?“, o aš vis galvojau – tai pats keisčiausias klausimas, kokį man teko girdėti! Atsiprašau, bet paskutinį kartą kūdikių maisto valgiau kai buvau kūdikis. Jau beveik 40 metų vartoju normalų maistą.“

Už kitas savo amžiaus moteris Jennifer geriau atrodyti padeda nuolatinė mankšta – ji yra tikra jogos entuziastė. Moteris taip pat teigia niekad nebandžiusi botokso injekcijų: „Galėčiau išbandyti, nes veido linijos gilėja kasdien. Bet tai, kad man vyksta – juk tai gyvenimas. Žinoma, aš sveikai valgau ir daug mankštinuosi, tačiau leidžiu sau ir tai, ko užsinoriu, tikrai nekankinu savęs ekstremaliais būdais. Niekaip neatimsit iš manęs kasdienio puodelio kavos ar vyno taurės. Tiesiog liaukitės valgę visokį šlamštą!“ - patarė įspūdingai atrodanti Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston. dailymail.co.uk nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų