• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ žurnalistų Tomo Čyvo ir Justino Argusto  straipsnis „Gėjai valdo“. Homoseksualų klausimas dar labiau silpnina leisgyvę valdančią koaliciją. Eitynės, kurias leido Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų deleguotas sostinės meras Vilius Navickas, toliau drasko partiją.

REKLAMA
REKLAMA

Žygiais, o ne žodžiais, mes Tėvynę mylime? Rubrikoje „7 dienos“ – žurnalisto Giedriaus Šimkevičiaus straipsnis „Partija tebemyli Vilniaus merą“. Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionių demokratai (TS-LKD) tik žodžiais nepatenkinti Vilniaus mero Viliaus Navicko veikla. Siūlymų jam atstatydinti nepalaikė partijos Vilniaus skyrių sueiga.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Teismų dovanos narkomafijos bosams“. Dėl akivaizdžiai švelnių nuosprendžių kvaišalų platintojams atsakomybė tenka ir šalies teisėjams. Ima atrodyti, jog kova su narkomafijos baronais vyksta tik dėl akių.

Interviu su Lazdynų bendruomenės pirmininku Juozu Jakavičiumi apie Vilniaus Lazdynų bendruomenės kovą prieš ketinamą statyti atliekų deginimo gamyklą skaitykite rubrikoje „Savaitės interviu“.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ – finišuoja UEFA Čempionų lyga. Gegužės 22 dieną garsiajame Madrido (Ispanija) „Santiago Bernabeu“ stadione paaiškės stipriausias Europos futbolo klubas.

Jeigu gyventume Holivude, seniai būtų sukurtas serialas apie tai, kas buvo Daktarai. „Spindinčiame gyvenime“  - interviu su žinomu žurnalistu Dailiumi Dargiu apie jo naują knygą „Tikroji daktarų istorija“. Knygoje skaitytojai atpažins ne tik kriminalinio pasaulio įžymybes, bet ir savo giminaičius, laiptinės kaimynus, bendradarbius, o galbūt ir buvusius meilužius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų