• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmasis pasimatymas kaip loterija, nes iš anksto negali žinoti, ar jis baigsis sėkmingai, ar ne.

REKLAMA
REKLAMA

Kai moteris šypsodama įsikniaubia nosyte į naujojo pažįstamo padovanotas rožes, atrodo, kad viskas puiku.

REKLAMA

Tačiau užtenka tik užuominomis pakalbėti intymiau, ji iš karto oficialiu tonu paprašo palydėti ją iki namo durų arba apsisuka ir nueina.

Vyro išvaizda sustiprina moters norą intymiai suartėti

Online Dating Magazine atliktos apklausos duomenimis, 30 proc. moterų atsiduoda per pirmąjį pasimatymą. Pasak tyrėjų, viena tokio drąsaus žingsnio priežasčių–tai, kad dar iki pirmojo susitikimo, moterys pakankamai „artimai“ susipažįsta su būsimu sekso partneriu bendraudamos telefonu, SMS ar susirašinėdamos elektroniniu paštu, praneša RedHerring.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau noras intymiai suartėti ypač sustiprėja, jei moteriai patinka vyriškio išvaizda, todėl, jai belieka tik „patikrinti“, ar jis atitinka kitus jos lūkesčius ir viltis.

Ką čia slėpti, dažnai sunku rasti logišką paaiškinimą moterų elgesyje. Tačiau tuo „nelogiškumu“ moterys slapta signalizuoja vyrams apie savo ketinimus. Todėl tiems, kurie sugeba teisingai iššifruoti tuos ženklus, dažniausiai pirmoji naktis būna „karšta“.

Lėtas šokis–tai horizontalios premjeros vertikali repeticija

Vyrams turbūt ne paslaptis, kad daugumos moterų viena stipriausių erogeninių zonų: kaklas, už jo ir aplink ausis. „Žaizdamos“, pirštais sukiodamos plaukus, moterys tarsi pakužda vyrams, ką jiems reikia daryti toliau. Jos taip elgiasi, kai nori sekso. Dažniausiai intuityviai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O jei moteris, staiga kilstelėjusi sijonėlį, pasiūlo vyrui žvilgterti į jos randą ant šlaunies, kuris liko, kai prieš kažkiek metų važinėdama dviratuku nugriuvo nuo jo, tik kvailys supras, kad dabar reikėtų pradėti guosti ją dėl seniai užgijusios žaizdos.

Kai moteris šoka su nauju pažįstamu lėtą šokį ir stipriai apsikabina, tai nereiškia, kad ji moka gerai šokti ir galėtų bet kurį kitą lygiai taip pat apkabinti.

Daugumai moterų lėtas šokis–tai horizontalios premjeros vertikali repeticija. Žinoma, ji gali nuspręsti, kad ta repeticija praėjo nevykusiai. Tačiau vienaip ar kitaip, vyras turėtų žinoti, kad  atidžiai analizuojama jos galimo sekso partnerio kandidatūra.

REKLAMA

Padėti smakrelį vyrui ant peties–tiesiausias kelias į miegamajį

Tarkim, moteris ateina į pasimatymą trumpu sijonėliu ar aptempta suknele. Tik nesijaudinkit, vyručiai, moterys irgi moka skaičiuoti neblogiau už jus. Todėl nereikėtų galvoti, kad ji suklydo pasirinkusi aiškiai per mažą jai suknelę.

Siūlo plonumo petnešėlės, kuriomis prilaikoma suknelė vos dengia krūtis ar sijonėlis, kuris tik per centimetrą nuo intymių grožybių, tai - signalas, kad moteris nori padaryti įspūdį ir pažadinti jumyse geismą. Dabar pagalvokit, o kam jai to reikia?

REKLAMA

Tačiau, jei trapi būtybė karts nuo karto tarsi netyčia padeda savo smakrelį vyrui ant peties... galite drąsiai galvoti, kad dar vienas žingsnis ir jūs abu praversite miegamojo duris. Pakankamai demokratiškos moralės normos leidžia šiuolaikinėms moterims daug ką: įremti kelius į vyro šlaunį, bučiuotis su mažai pažįstamais vyrais, meiliai apkabinti vedusį vyrą darbe.

Tačiau kai kurie kūno judesiai vis dar laikomi pakankamai intymiais. Pavyzdžiui, smakru liesti vyro kaklą iš nugaros. Daugumai gyvūnų šis gestas–lietimasis kaklais–tai jų jungtuvių šokio ritualas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieš pasimatymą žvilgterkite į kelnių užtrauktuką

Moterys išrausta dažniau nei vyrai, todėl, kad jų kraujagyslės - arčiau odos paviršiaus. Tačiau žmonės išrausta ne tik, kai sutrinka, susigėsta, bet ir lytiškai susijaudina. Jei moteris išrausta vyriškiui papasakojus įdomią istoriją iš savo tarnybos armijoje, tai - viena.

Tačiau, jei ji išrausta vos tik metusi žvilgsnį į vyrą, tai be jokios abejonės reiškia, kad tas vyras jai - ne tas pats. Vyručiai, tik neskubėkit džiūgauti. Ji gali staiga išrausti, jei netikėtai pamatys atsitraukusį jūsų kelnių užtrauktuką...

REKLAMA

Dažniausiai moters rankinukas blogai užsidaro, kai jame pilna visokiausių daiktų: kosmetikos reikmenų, higieninių servetėlių, šepetys plaukams, mėtinių saldainių dėžutė ir dar galybė kitų smulkmenų. Jų būtinai prireiks, jei ji nesiruošia šiandien grįžti į namus. Supratote? O jei pavyktų pamatyti dantų šepetėlį... jums tikrai labai pasisekė...

Iš moters rankų–tik gulbėms, voveraitėms ir geidžiamiems vyrams

O, dangau, ji duoda jums apelsino skiltelę iš savo rankų?! Paprastai moterys šiaip sau niekam iš savo rankų maisto į burną nededa. Iš savo rankų ji sutinka maitinti tik tuos, kurie jai iš tikrųjų patinka. Pavyzdžiui, gulbę, voveraitę arba simpatišką, patrauklų vyruką.

REKLAMA

Psichologų tvirtinimu, kai žmogui norisi baigti veiksmą, tačiau dėl vienokių ar kitokių priežasčių priverstas susilaikyti, tada jis užkelia koją ant kojos ir pradeda judinti.

Jei dar paprasčiau, moteris gali pusvalandį kalbėti mosikuodama ant vienos kojos pusiau numautu bateliu. Tai–ženklas, kad iš tikrųjų jai nepaprastai norisi tiesiog pulti vyrui ant kaklo ir užbučiuoti jį  iki sąmonės netekimo.

Atideda susitikimą su savo geriausia drauge

Moterys–ne vyrai. Jos visai kitaip surėdytos. Todėl, jei moteris išsitraukia veidrodėlį ir pastalėje ima apžiūrinėti savo makiažą–labai geras ženklas. Jei vyras jai vienodai „šviestų“, nesuktų galvos, blizga nosis ar ne, išsitepė lūpų dažais ar ne.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jei vyriškiui naujoji pažįstama pasako, kad tą patį vakarą ji turi susitikti ir su savo geriausia drauge Rūta ar Mėta, o paskui paaiškėja, kad ta Rūta ar Mėta gali ir palaukti, tai nereiškia, kad ji – bloga draugė. Tai - ženklas, kad jūs jai labai patinkate. Iš savo geriausios draugės ji gali sulaukti dėmesio, supratimo, paguodos, ko tik nori, bet ne sekso.

Todėl, jei moteris pasirinko jus, o ne savo geriausią draugę, tikrai ne dėl to, kad ir toliau plepėtumėte su ja apie orą. Žodžiu, vyruti, atsipeikėkite ir imkitės ryžtingų veiksmų.

REKLAMA

Lengvas apsvaigimas stiprina norą mylėtis

Moteris išgėrė žadėtą „tik lašelį“ pernelyg daug. Tai jums, vyrai, alkoholis ir seksas–sunkiai suderinami dalykai. Turbūt spėjote įsitikinti, kad net dvi vyno taurės gali nuslopinti geismą ir potenciją. Tuo tarpu moterims lengvas apsvaigimas–priešingai: tik sustiprina norą mylėtis.

Juo labiau paskui moteriai neteks ieškoti pasiteisinimo, kad ji ne tokia jau lengvabūdė ir lengvai prieinama, kaip spėjote pagalvoti... Ką padarysi, alkoholis pakišo koją ir ji mažumėle prarado savikontrolę...

REKLAMA

Apkalbėti buvusi draugą–nėra gerai

Jei moteris prastai atsiliepia apie savo buvusį partnerį–nėra gerai. Dažnai moterys kalba apie seksą noriai, bet labai retai–sąžiningai. Todėl greičiausiai jos buvęs partneris nebuvo niekšas, antraip, jie būtų išsiskyrę jau antrą pažinties dieną.

Todėl nereikėtų tikėti, kad ji vargšelė buvo seksualiai skriaudžiama: miegojo su juo sukandusi dantis, niekada nieko jam nejautė, nenori net prisiminti jo, ir apskritai, viskas buvo labai baisu. Iš tikrųjų ji leidžia suprasti, kad su jumis viskas bus kitaip: nuostabu ir nepakartojama. Tokia jau moteriška logika.

REKLAMA
REKLAMA

Ji kalba, kalba ir kalba Tai ženklas, kad seksas–ne už kalnų. Leiskit moteriai daug kalbėti–tai pačios geriausios preliudinės glamonės. Kuo jausmingiau ji pasakoja, tuo labiau ji susijaudina, o jei žodžiai beriami paskubomis ir be jokio ryšio, vadinasi, didelė tikimybė, kad paskui ji ims iš malonumo aimanuoti lovoje.

Nuostabus draugas, tai - įspėjimas tapti nuodėmklausiu

Vyručiai, nenorėdama sudaužyti į šipulius jūsų lūkesčių ir svajonių, turiu atskleisti ir kitą medalio pusę.

Jei atėjusi į pasimatymą moteris pradeda daug skambinti ir metusi kelias frazes išjungia telefoną, tai dar nereiškia, kad jūs jai - neįdomus.

Ji nori sudaryti įspūdį, kad turi galybę draugų, pažįstamų ir gerbėjų. Tačiau, jei moteris pradeda kalbėti telefonu ilgai, tai ir jums geriau būtų mėginti pratęsti draugystę su ja telefonu.

Todėl, kad nieko geresnio ir nenusimato. Bent kol kas. Jei ji sako, kad jūs–nuostabus draugas, toliau perskaitykite šias eilutes atidžiai, „verčiu“: „Tu - nuostabus, gaila, bet aš tavęs nenoriu. O jei nori būti mano nuodėmklausiu, būk, aš paverksiu tau ant peties, pasakodama apie tuos vyrus, kurių noriu, bet negaliu pasiekti.“

REKLAMA

Kalbos apie mergišius stimuliuoja imtis aktyvių veiksmų

Turbūt visos moterys žino, kad vyrams patinka gera ir švelni moters širdis, bet dar labiau, kad ji būtų seksualiai patraukli. Tačiau jei jūs būsite geidžiamas seksualinis partneris, ji sėdės tarsi styga, kiek palinkusi į priekį ir atstačiusi krūtis net ir tada, jei jai - įgimta stuburo išvarža.

Bet jei moteris paniekinančiai kalba apie „lovelasus“, vadinasi jokių vilčių, kad ne tik šiandien, bet apskritai miegos su jumis. Antraip, šią temą ji taktiškai nutylėtų ar apeitų. Ir priešingai: jei ji noriai kalba apie mergišius, vadinasi, tuo pačiu stimuliuoja jus imtis labiau aktyvių veiksmų.

Jei moteris neklausinėja jūsų apie buvusias drauges ir asmeninį gyvenimą–irgi nieko gero. Išeina, kad jos nedominate.

Pats laikas paprieštarauti vyraujančiai nuomonei, kad moterys sakydamos „ne“ dažniausiai omenyje turi  „taip“. Deja, tarpusavio santykiuose jos pasakytas„ne“ kur kas dažniau reiškia „ne“. Beje, būna ir blogesnių atsakymų. Pavydžiui: „Niekada“ arba „Ką?!"

Moterys ieško sekso

Minėtais tyrimais įrodyta, kad iš tų 30 proc. moterų, kurios mylėjosi pirmąjį pažinties vakarą, 77 proc. nenaudojo jokių apsisaugojimo priemonių. Todėl, mielieji, jūs susimąstykite apie pasekmes ir meskite iš galvos posakį, kad mylėtis su prezervatyvu, tai tas pats, kaip bučiuotis per stiklą.

REKLAMA

Šio tyrimo autoriai naudojo respondentų duomenis, kurie patalpinti įvairiuose pažinčių portaluose. Apklausoje dalyvavo 740 moterų, 568 iš jų susitiko su susipažinusiais internetu. Pranešama, kad tos 30 proc. moterų, kurios santykiavo per pirmąjį pasimatymą, sąmoningai ieškojo sekso ir nurodė tai savo anketose.

Sniegė Pilypienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų