• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekviena nuotaika klysta savaip, bet vis dėlto yra kelios labiausiai paplitusios klaidos. Patarsime ką daryti, jeigu jus susidūrėte su viena iš tipinių situacijų.



1. Atidėti svečių sudarymo sąrašą paskutinei minutei

Kiekviena nuotaika klysta savaip, bet vis dėlto yra kelios labiausiai paplitusios klaidos. Patarsime ką daryti, jeigu jus susidūrėte su viena iš tipinių situacijų.



1. Atidėti svečių sudarymo sąrašą paskutinei minutei

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Problema: Jis pasipiršo! Esate tokia laiminga, jog jau netrukus, tiesiog dabar, užsakyti restoraną, susitarti su floristais, paruošti pakvietimus.

Sprendimas: Visų pirma, gali pasirodyti, kad nėra jokios problemos. Tačiau ši, ne pati įdomiausia vestuvių planavimo dalis, gali sukelti barnius, skandalus ir kitokius nemalonumus.

Pirmoji jaunavedžių taisyklė: jokio maisto paruošimo, kol nebus, daugmaž, sudarytas svečių sąrašas. Paklausite - kodėl? Norite, jog užsakę jaukų restoraną, kuriame patogiai sutilptų daugiausiai 75 žmonės, staiga sužinotumėte, kad būsimoji anyta papildė svečių sąrašą ir dabar jūsų vestuvėse 200 pakviestųjų? Tarp kitko, itin svarbus dalykas, kurį jus privalote su jaunikiu aptarti iki svečių sudarymo sąrašo, tai - kokia atmosfera bus jūsų vestuvėse. Jei intymi, išskirtinai tik su artimiausiais giminaičiais bei draugais - viena, ir visai kas kita, jei jūsų vestuvės taps sezono įvykiu su 300 ar daugiau svečių. Tai pradės jums vėliau įtikinamai pasakyt

i TAIP arba NE, aptariant eilinį sąrašo papildymą.



2. Bandyti sulieknėti iki vestuvių keliais dydžiais.

REKLAMA

Problema: Jus suradote savo svajonių suknelę, tiesa, ji jums vargiai tinka dėl netinkamo dydžio. Apsivilkus ją, absoliučiai neįmanoma kvėpuoti, negalite rankų iškelti nei į viršų, nei į šonus. Jūsų planas paprastas: nusipirkti šią suknelę, o po to padaryti viską, kad tik ji jums tiktų.

Sprendimas: Žinoma, jus galite nuspręsti labai taisyklingai maitintis ir kiekvieną dieną po tris valandas plušėti treniruoklių salėje ir sportuoti iki išsekimo, taip pat galite nevalgyti po šeštos valandos vakaro. Tačiau sustiprinta dieta ir griežta jos kontrolė, galų gale, pasibaigs katastrofa - suknelė vistiek netiks. Vietoj to, kad jaudintis dėl per didelio svorio, - raskite tinkamo dydžio suknelę. Jei jus norite su savo kūnu "padirbėti" ruošdamasi vestuvėms - tai puiku. Tik kelkite sau realius tikslus: raumenims suteikti tonusą, figūrai grožį, bendrą pasitempimą, o ne būtinai "numesti" dvidešimt kilogramų svorio. Tačiau, jei pagaliau suprasite jos vistiek esate nepatenkinta savo išvaizda, pati save įtikinkite, kad ruošiatės tekėti už to, kuriam patinkate būtent tokia, kokia esate dabar.

REKLAMA
REKLAMA

3. Neįvertinate išlaidų.

Problema: Jus kartu ilgai skaičiavote ir, galų gale, gavote sumą, kurią išleisite vestuvių iškilmėms. Patikrinkite visus įmanomus tyrimus, apsvarstėte visus variantus. Pradėjote ruoštis ir supratote, kad "neįtelpate" į biudžetą.

Sprendimas: Jei jus nepakankamai įvertinote savo išlaidas, nesijaudinkite. Pabandykite kartu su būsimuoju vyru rasti konstruktyvų sprendimą. Galbūt jus sugebėsite atsisakyti beprotiškai brangių rožių rūšių salės papuošimui. O jaunasis savo ruožtu atsisakys prabangaus vyno ant vestuvinio stalo. Kitaip tariant, išsirinkite tuos punktus, kuriems jus jokius netaupysite ir tuos, kurių pradinėje versijoje galima atsisakyti.

Tegu ši šventė, kuri gyvenime yra pati nuostabiausia bei pakiliausia, jums bei jūsų išrinktajam būna didžia diena.



Pagal woman.ru parengė Gerda Zemenskaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų