• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo valdyba komandiravo Seimo narius Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų atstovą Mantą Adomėną ir Krikščionių partijos narį Roką Žilinską į Briuselį (Belgija) balandžio 29 d. dalyvauti Europos Parlamento Gėjų ir lesbiečių teisių grupės diskusijoje "Mažumų susirinkimų ir žodžio laisvė Lietuvoje".

REKLAMA
REKLAMA

M. Adomėnas ir R. Žilinskas Europos Parlamente aptars mažumų susirinkimų ir žodžio laisvių padėtį Lietuvoje

REKLAMA

Lietuvos Seimo atstovai kviečiami pasisakyti Europos Parlamento Gėjų ir lesbiečių teisių grupės posėdyje dėl vykstančių diskusijų apie Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymą.

"Puikiai žinome, kokios prieštaringos nuomonės šiuo klausimu Lietuvos Seime, ir gerbiame šalies teisę" – rašoma Europos Parlamento Gėjų ir lesbiečių teisių grupės pirmininkų Maiklo Kešmeno (Michael Cashman) ir Ulrikės Lunacek (Ulrike Lunacek) kvietime. Nenorėdami, "kad neteisingai būtų vertinamas Seimas ar jo pozicija", Europos Parlamento Gėjų ir lesbiečių teisių grupės nariai nutarė į diskusiją apie susirinkimų ir mažumų žodžio (išraiškos) laisvių padėtį Lietuvoje pakvietė Lietuvos Seimo atstovus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų