• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagal Kauno rajono savivaldybės mero Valerijaus Makūno ir "Inkaro" futbolo klubo direktoriaus Artūro Ruževskio pasirašytą bendradarbiavimo sutartį netruks prasidės Domeikavos gimnazijos stadiono rekonstrukcija. Atnaujinus stadioną jame per pamokas sportuos moksleiviai, o kitu laiku žais ir treniruosis "Inkaro" futbolo klubo komandos. Stadionu naudosis ir Domeikavos bendruomenė.

REKLAMA
REKLAMA

Savivaldybė ir klubas įsipareigojo drauge populiarinti sportą - sudominti pasaulyje garsiu žaidimu kuo daugiau jaunimo, rengti prevencinius projektus, organizuoti gyventojų poilsį. Prie Domeikavos gimnazijos bus įrengtas stadionas, automobilių stovėjimo aikštelė, sutvarkytas vandens telkinys, renovuoti persirengimo kambariai gimnazijoje bei atlikti kiti sutartyje numatyti darbai.

REKLAMA

Pasak "Inkaro" vadovo A. Ruževskio, sutartyje numatytus darbus klubas atliks savo lėšomis, investuos į objektą 600 tūkst. litų. Planuojama aikštę dengti modernia dirbtine danga, todėl futbolą bus galima žaisti visus metus, nepaisant oro sąlygų. Žadama įrengti kokybišką apšvietimą, pastatyti nedidelę tribūną.

"Esu įsitikinęs, kad sunkmečiu reikia galvoti ne tik apie nūdienos problemas, bet ir apie ateitį. Garliavoje jau prasidėjo sporto ir sveikatingumo komplekso statybos ir po dviejų metų tikimės atverti jo duris Kauno rajono žmonėms. Čia galėtų vykti ir mažojo futbolo varžybos. Džiaugiuosi, kad futbolo klubas "Inkaras" plėtrai pasirinko Kauno rajoną ir ketina čia investuoti. Aikštynas Domeikavoje tarnaus gyventojams, duos naudos organizuojant prevencines jaunimo užimtumo priemones", - palaiko futbolo klubo iniciatyvą Kauno rajono savavaldybės meras V. Makūnas.

Savivaldybė svarsto galimybę prisidėti prie perspektyvių klubo planų ir ieškoti lėšų, leisiančių visiškai sutvarkyti stadioną - nutiesti bėgimo takus, pritaikyti stadioną ir kitoms sporto šakoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų