• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Oprah Winfrey norėtų būti kiekviena JAV moteris. Ji savomis rankomis pastatė milijoną JAV dolerių uždirbančią pramogų verslo imperiją, į  jos laidą nori atvykti bei papasakoti savo skaudžią praeitį visos: nuo namų šeimininkių iki garsenybių. Tačiau sklinda gandai, kad žymioji juodaodė savo populiarumą išsikovojo meluodama?

REKLAMA
REKLAMA

Naujosios biografijos apie O. Winfrey autorė Kitty Kelley tikina, kad TV laidos vedėja apsimelavo siekdama padidinti laidos reitingus.

REKLAMA

Anot garsenybių biografijų rašytojos, O. Winfrey melavo apie savo varganą vaikystę, netinkamą auklėjimą, seksualinį išnaudojimą bei savo santykius su ilgalaikiu sugyventiniu S. Graham. Ji manipuliavo šiomis istorijomis siekdama padidinti reitingus, kurdama melagingą "sėkmės istoriją" - virsdama iš pelenės į princesę.

K. Kelly tikinimu, pokalbių laidos vedėja pasakojo pramanytas istorijas apie seksualinį priekabiavimą, be to, gerokai perdėjo pasakodama apie savo "skurdžią" vaikystę.

REKLAMA
REKLAMA

1954 metais ji gimė Kosciusko miste (Misisipės valstyja, JAV). Winfrey pasakojo, kad augo tokioje nepasiturinčioje šeimoje, kad niekuomet negaudavo naujų drabužių ar žaislų, o vietoje naminių augintinių ji "įsivaikino" du tarakonus. Tačiau jos tėvai atskleidė visai kitokią versimą. Jų teigimu, Oprah buvo išlepęs vaikas.

"Mes nežinome iš kur mūsų dukra ištraukė istoriją, jog ji užaugo nepritekliuje. Kartą jos paklausiau "Kodėl tu meluoji žmonėms?", o ji atsakė: "Nes žmonės nori tai girdėti. Tiesa yra nuobodi!", - pasakojo O. Winfrey mama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

TV ikonos  patėvis, Vernonas, pritarė savo žmonai, kad jų dukra smarkiai prasilenkia su faktais. Jis sakė: "Ją gal ir dievina visas pasaulis, tačiau aš žinau tiesą. Ją žino ir Dievas, ir ji pati. Dviems iš mūsų labai gėda".

Įtarimai, apie nebūtą O. Winfrey praeitį, buvo patvirtinti užvakar laikraštyje "New York Post".

Ir tai dar nepabaiga... Knygoje "Oprah", kuri JAV knygynų lentynose atsidūrė dar vakar, K. Kelly tikina, kad daugiausiai Amerikoje uždirbanti TV ikona labai stengiasi nuslėpti savo seksualinę orientaciją.

REKLAMA

Ji net yra mokėjusi žmonėms, kad šie nepapasakotų apie jos tariamai homoseksualius santykius. Dėl to ji ir "surežisavo" savo ilgalaikę draugystę su S. Graham, kad išlaikytų savo milijoninę moterų auditoriją. Remiantis knyga, pora net nemiegojo toje pačioje lovoje.

"Oprah prie savo šono laiko Stedmaną, nes ji nori, kad auditorija ją priimtų kaip normalią moterį, turinčią vyrą savo lovoje. Tai, ką aš mačiau per keturis darbo metus pas Oprah, galiu tvirtai pasakyti - jos ir Stedmano niekas nesieja. Jis tik "puošmena" jos gyvenime. Kitaip tariant, šydas nuo nereikalingų akių," - tvirtino eksterjero dizaineris Jamesas van Swedenas.

REKLAMA

Giminės, kuriuos citavo biografijos rašytoja, tikino, kad O. Winfrey visada buvo pasileidusi ir pardavinėjo savo kūną, norėdama užsidirbti papildomų pinigų. Nevengė ji ir vogti iš savo motinos, dėl to ją išsiuntė į Nešvilį (JAV) pas patėvį.

O. Winfrey tikina nepažinojusi savo tikrojo tėvo. Ir tai yra tiesa. Biografijos rašytojai ši paslaptis buvo atskleista su sąlyga, kad ji to nepublikuos iki Vernita Lee, Oprah motina, jai pati pasakys tiesą.

"Jūs tikrai sužinosite, kada ji išsiaiškins apie savo tėvą, nes tikėtina, kad ji surengs didžiulę laidą apie tai, kad surado savo tikrąjį tėvą. Aš jums sakau, ši moteris nieko nepaleidžia veltui," - sakė TV ikonos motina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

K. Kelley biografijoje tvirtina, kad Oprah yra "aseksuali". Knygoje rašoma, kad O. Winfrey vienam iš savo buvusiųjų sumokėjo 30 tūkst. JAV dolerių, kad šis neprasitartų apie jos seksualinius nuotykius bei, kad jos brolis, miręs nuo AIDS, buvo gėjus.

K. Kelley yra parašiusiu kontraversiškas Jackie Onassis, Frank Sinatra, Elizabeth Taylor ir Karališkosios šeimos biografijas. Tačiau nepaisant "nuskriaustųjų" pastangų paduoti ją į teismą, jiems niekuomet nepakakdavo įrodymų.

Parengta pagal mailonsunday.co.uk.

K. Kelley knyga "Oprah". mailonsunday.co.uk nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų