• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 22 dieną Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija dovanoja tris nemokamas uosto apžvalgas laivu "Forelle“ atvirų Europos namų dienos proga.

REKLAMA
REKLAMA

Šią atvirų Europos namų dieną inicijuoja Europos Parlamento informacijos biuras Lietuvoje ir Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje: 38 viešojo sektoriaus institucijos Vilniuje ir viena Klaipėdoje. Visos jos atvers duris lankytojams, kurie turės galimybę susipažinti su įvairių įstaigų darbo specifika ir kasdienybe. Visi, kurie domisi įvairių Lietuvos ir užsienio institucijų veikla, galės pamatyti jų darbą iš arti.

REKLAMA

Prisidėdama prie šios iniciatyvos uosto direkcija klaipėdiečiams ir uostamiesčio svečiams dovanoja tris nemokamas pusantros valandos trukmės pažintines-informacines uosto apžvalgas laivu "Forelle“ po Klaipėdos uosto akvatoriją.

Šių uosto apžvalgų metu klaipėdiečiai ir uostamiesčio svečiai turės galimybę laivu "Forelle“ apžiūrėti uosto terminalus bei išklausyti pasakojimo apie uostą: tiesiogiai ir vaizdžiai susipažinti su Klaipėdos uosto veikla, galimybėmis bei perspektyvomis, jūrinės pramonės teikiamais ekonominiais-socialiniais privalumais, jūrinių bendruomenių darbo ir veiklos specifika.

Pažintinės-informacinės uosto apžvalgos laivu "Forelle“ vyks balandžio 22 d. 10, 13 ir 15 val.

Norintieji dalyvauti prašomi registruotis telefonu (8 46) 499 757.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų