• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kinijos zoologijos sodas buvo nubaustas, nes leido trijų metų mergaitei eiti aštuonių metrų aukštyje pririštu lynu, kuris driekėsi virš šešių alkanų tigrų narvo.

REKLAMA
REKLAMA

Zhang Xiaoyan (3) 130 metrų atstumą lynu turėjo įveikti virš šešių alkanų Sibiro tigrų narvo Changzhou Yanchengo zoologijos sode,  Jiangsu provincijoje (Kinija). Ji šį numerį turėjo atliktu su dar dviem akrobatais.

REKLAMA

Minia sustingo, kuomet pastebėjo, jog už akrobatų nugarų eina mažutė Z. Xiaoyan, teprisirišusi menka virvele ties savo liemeniu. Liudininkai tikino, kad žmonės ėmė klykti, kuomet mergaitė, praradusi pusiausvyrą dėl pakilusio vėjo, vos nenuvirto žemyn į grobio laukiančių tigrų narvą. Vienas iš plėšrūnų net šoktelėjo į viršų gaudydamas mergaitę.

Siaubingai išsigandę zoologijos sodo lankytojai kritikavo sodą ir tikino, kad toks pasirodymas yra vaikų išnaudojimas.

REKLAMA
REKLAMA

"Jei ji būtų mano dukra, aš niekuomet neleisčiau jai to daryti. Nepaisant to, kokia ji talentinga," - skundėsi vienas iš pasirodymą stebėjusių tėvų.

Zoologijos sodo atstovas spaudai tikino, jog jie nusisamdė profesionalus -  "Jiangxi" elitinę vaikų meno trupę, kuri atitiko visus saugumo reikalavimus.

Zhang Shenwen, trupės direktorius, tikino, kad vos trijų metų Z. Xiaoyan yra jauniausia akrobatė, gebanti vaikščioti ant lyno, nes treniruojasi nuo vienerių metų.

"Ja labai rūpinamės," - sakė trupės direktorius ir pridūrė, kad ji "išeis į pensiją" septynerių, kad galėtų lankyti mokyklą ir baigti universitetą, jei panorės.

Paregta pagal Ananova.com



Akrobatai. Ananova.com nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų