• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

31-ų metų Maskvos CSKA puolėjas Ramūnas Šiškauskas dėl vakar trečiose Eurolygos ketvirtfinalio rungtynėse su Vitorijos „Caja Laboral“ patirto pralaimėjimo 53:66, kuris ispanams leido sušvelninti serijos rezultatą iki 1:2, kaltino bedantį savo komandos puolimą.

REKLAMA
REKLAMA

„Gynyboje viskas daugmaž buvo gerai, bet puolime varžovai mus prižiūrėjo labai akylai ir neleido įgyvendinti to, ką norėjome. Praleisti 66 taškus rungtynėse išvykoje tikrai neblogas rezultatas, bet patiems įmesti tik kiek daugiau nei 50  taškų... Taip nelaimėsi“, – tvirtino mūsiškis, kuris surinko tik 6 taškus, bet buvo naudingiausias rusų gretose.

REKLAMA

„Nemanau, kad nesusitvarkėme su psichologija. Kovai nusiteikę buvome gerai, nes pergalė būtų atvėrusi mums duris į Eurolygos finalo ketvertą. Tiesiog ispanai puikiai grūmėsi dėl atšokusių kamuolių, o mums labai nesisekė puolime. Taigi viską lėmė gynyba, o čia „Caja Laboral“ žaidėjai mus pranoko“, – konstatavo R. Šiškauskas.

Paklaustas, ar seka kitų ketvirtfinalio mačų rezultatus, lietuvis atsakė teigiamai.

„Žinau, kad vakar „Asseco Prokom“ įveikė „Olympiacos“ ekipą. Tai tik dar kartą parodo, kad atkrintamosiose varžybose laimėti gali bet kuri komanda“, – baigė pokalbį vienas iš CSKA lyderių.

Priminsime, kad ketvirtasis „Caja Laboral“ ir CSKA mačas vyks jau rytoj, balandžio 1 d., Vitorijoje, o penktasis, jei prireiks, kitą trečiadienį, balandžio 7 d., Maskvoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų