• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nukarę sėdmenys - nieko gero nežada, kuomet ruošiesi dėtis vakarinę suknelę. Šiam reikalui išrasta ir parduotuvių lentynas puošia sėdmenų liemenėlė.

REKLAMA
REKLAMA

Jennifer Lopez bei Beyonce Knowles, savo iškiliomis figūromis puošiančios glamūrinių žurnalų viršelius, žino kaip savo sėdynę padaryti pribloškiančiai putlią - sėdmenų liemenėlė "The Biniki", dėvima po drabužiais, būtent tokį putlaus užpakaliuko įvaizdį ir suteikia.

REKLAMA

Atradimas, pavadintas "The Biniki" - Kalifornijos psichologės Karin Hart idėja. Mat staigaus svorio netekimo pačiai Karin kilo problema, kaip ankčiau buvusį stangrų ir putlų užpakaliuką priversti atrodyti taip pat.



Sėdmenų liemenėlė. Mailonsunday.co.uk

Sėdmenų liemenėle vadinamas išradimas, segimas diržu ant juosmens, o specialios pagalvėlės,skirtos apdengti užpakaliuką, suteikia jam papildomo putlumo. Kartu, ši speciali liemenėlė pakelia užpakaliuką, jam suteikdama strangrią ir puikiai atrodančią formą. Ar galima tam atsispirti?

REKLAMA
REKLAMA

Beje, sėdmenų liemenėlės išradėja Karin Hart, sukūrė ir analogišką "pagalbininką" vyriškosios lyties atstovams - "The Maniki". Vyriškoji sėdmėnų liemenėlė, Karin Hart teigimu, puikiausiai gali būti dėvima net po maudymosi kelnaitėmis, mat yra pritaikyta būtent taip, kad būtų kuo mažiau pastebima.



Jennifer Lopez bei Beyonce Knowles. Mailonsunday.co.uk

Parengta pagal Mailonsunday.co.uk

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų