• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valstybės atkūrimo dieną Klaipėdoje Lietuvos vėliavą deginę jaunuoliai atsakys už savo veiksmus - su incidentu susijusią grupelę jaunuolių policija surado lygiai per mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA

Visi įtariamieji - nepilnamečiai.

Jau rašėme, kad vasario 16-osios vakare nuo Naujakiemio gatvės 27 namo buvo pagrobta trispalvė, kuri netoliese buvo sudeginta.

REKLAMA

Visa tai matė aplinkinių namų gyventojai, kurie apie įvykį nedelsdami pranešė policijai, tačiau buvo neteisingai nurodytas adresas ir, kol atvyko pareigūnai, įtariamieji išsilakstė. Buvo žinoma tik tiek, kad tai galėjo padaryti du vaikinai ir mergina.

Įtariamieji nustatyti Klaipėdos 2-ojo policijos komisariato specialistams bendraujant su nepilnamečiais, įrašytais į policiją dominančių vaikų elgesio apskaitą.

Dėl šio įvykio apklausti du Naujakiemio gatvės gyventojai, gimę 1993 ir 1995 m. Abu jaunuoliai mokosi Laivų remonto ir statybos mokykloje. Taip pat apklausta Jotvingių gatvės gyventoja (gim. 1993 m.), I. Simonaitytės pagrindinės mokyklos moksleivė.

Vienas iš vaikinų apklausos metu prisipažino, jog nuo namo sienos nukabino ir sudegino vėliavą, taip pat pasakė, jog niekinant valstybės simbolį su juo buvo kiti du įtariamieji.

Už tai jiems gresia bauda, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.



Valdas PRYŠMANTAS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų