• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos miestuose ir miesteliuose daugėja įžūlių narkotikų platintojų. Visai neseniai policijos pareigūnai Elektrėnų centre esančioje bibliotekoje sulaikė „narkodilerį“. Devyniolikmetis narkotikų platintojas moksleiviams siūlė heroiną. „Elektrėnų bibliotekos pastate sulaikytas jaunuolis įžūliai platino narkotines medžiagas netgi stebint videokameromis. Jis turėjo  0,097g heroino. Jaunuolis 3 kartus teistas, nedirbantis ir auga be tėvo kartu su motina“ – teigė Elektrėnų policijos komisariato Prevencinio poskyrio viršininkė Neringa Bubelevičienė. Vėliau buvo atlikta dar viena operacija. Jos metu tame pačiame mieste, šalia ligoninės priėmimo skyriaus vidury dienos buvo sulaikytas kitas narkotikų platintojas.

REKLAMA
REKLAMA

Į šį narkotikų kryžkelėje atsidūrusį miestą nuodingi svaigalai gabenami iš Vilniaus ir Kauno. „Narkodileriai“ juos veža nuosavuose automobiliuose, traukiniuose. Narkotikai slepiami ne tik lagaminuose, bet ir kojų protezuose.

REKLAMA

Jau ketverius metus heroiną vartojantis elektrėniškis Deivydas atskleidė visas narkotikų platinimo subtilybes ir kraupias priklausomybės kančias. „ Ką tu jauti susileidęs dozę? – „Nieko, aš tada galiu judėt, galiu nueit apsipraust, lovą pasiklot, pavalgyt“. – „O jei nesusileidi?“ – „Nieko negaliu padaryt“, - į LNK laidos „FTB“ žurnalistų klausimus atsakinėjo jaunuolis.

Kartu su Deivydu vieno kambario bute gyvenantis tėtis prisipažino, kad jau susitaikė su mintimi, jog dėl arkliškų sūnaus vartojamų heroino dozių netrukus jis gali mirti. Apie „narkodilerių“ ir jų nepilnamečių aukų demaskavimo operacijas mokyklose ir miestų centruose pasakos „Faktų tyrimo biuras“ antradienį 21.00 val. per LNK. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų