• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lėktuvas JAV rėžėsi į mokesčių inspekcijos pastatą

Du žmonės žuvo, kai Teksase, Ostino mieste, įpykęs ant mokesčių inspekcijos pilotas nukreipė nedidelį savo lėktuvą į jos pastatą. Per incidentą sužeista dar 13 žmonių – vienas iš jų dėl 20-25 procentų kūno nudegimo tebegydomas ligoninėje.

REKLAMA
REKLAMA

CNN praneša, kad 53-ejų Andrew Josephas Stackas padegė savo namą, o tuomet ėmėsi plano prieš mokesčių inspekciją. Pastate, į kurį jis įsirėžė, dirbo beveik 200 žmonių. Buvo apie 10 val ryto.

REKLAMA

Ugniagesių pajėgos dirbo visą naktį, kad užgesintų kilusį gaisrą.

Kol kas nežinoma daug detalių, kodėl A.J. Stackas ryžosi tokiam žingsniui, tačiau manoma, kad jam priklausiančiame internetiniame puslapyje pasirodžiusi žinutė yra savižudžio atsisveikinimo raštelis.

„Jeigu tu tai skaitai, ir, be abejo, klausi savęs „Kodėl taip turėjo įvykti“, tiesa yra paprasta – situacija buvo sudėtinga, ir tai jau seniai brendo“, - rašoma žinutėje, kurioje savižudis lieja pyktį ant valdžios, ypač, ant mokesčių inspekcijos. Jo laišką galite skaityti čia.

REKLAMA
REKLAMA

„Kartą skaičiau, kad beprotybės apibrėžimas yra to paties proceso nuolatinis kartojimas besitikint kitų rezultatų. Aš esu pasiryžęs pagaliau sustabdyti šią beprotybę. Ką gi, ponas Didysis Broli Mokesčių Inspekcija, pabandom šį tą naujo; imk svarą mano mėsos ir miegok gerai“ , - rašo A.J. Stackas.

Mokesčių inspekcijos atstovas teigia, kad pagal įstatymą negali kalbėti apie tai, dėl ko galėjo pykti A.J.Stackas.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų