• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seserys Williams vėl tapo čempionėmis

Melburne (Australija) vykstančio atvirojo Australijos teniso čempionato „Australian Open“, kurio prizų fondą sudaro 21,4 mln. JAV dolerių, moterų dvejetų varžybų nugalėtojomis tapo amerikietės seserys Serena ir Venus Williams.

REKLAMA
REKLAMA

Jos finale per 1 val. 26 min. 6:4, 6:3 nugalėjo 2007 metų „Australian Open“ dvejetų varžybų čempiones Zimbabvės atstovę Carą Black ir amerikietę Liezel Huber ir iškovojo jau 11-ą savo „Grand Slam“ dvejetų varžybų titulą.

REKLAMA

„Šiandien buvau labai susikaupusi, ypač atlikdama savo padavimus ir man jie tikrai sekėsi. Varžovių taktika buvo eiti prie tinklo, jos tai ir darė, bet mes su tuo susitvarkėme. Vis dėlto jos irgi nusipelnė pagarbos. Serena ir aš labai džiaugiamės šia pergale“, – po dvikovos kalbėjo V. Williams.

Atvirojo Australijos čempionato dvejetų varžybas S. ir V. Williams laimėjo ketvirtąjį kartą. Prieš tai amerikietės šiose pirmenybėse triumfavo 2001, 2003 ir 2009 metais.

Priminsime, kad rytoj pirmojo pasaulio raketė S. Williams žais ir „Australian Open“ moterų vienetų varžybų finale. Jos varžovė bus belgė Justin Henin.



AFP/Reuters/Scanpix nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų