• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausia problema ieškant vaikino skamba: kur jį surasti? Tuo tarpu yra dvi merginos, kurios specializuojasi jų paieškoje. Įdomu kaip ir kur tai daro? Visą tai papasakos jos pačios.

REKLAMA
REKLAMA

Justina (16 m.) ir Silvija (17 m.) nesuka sau galvos dėl vaikinų stygiaus. Jos nemato tragedijos, kad šiuo metu neturi rimtų kavalierių. O kam jie? Yra svarbesnių dalykų pasaulyje. Visgi it susitarusios prisiekinėja, kad myli vyrišką draugiją, todėl turi begales draugų-vyrų. Įdomu iš kur juos traukia? Susipažinkite su merginų metodais.

REKLAMA

„Susipažįstame su vaikinais gana keistose vietose.“ – krizena Silvija. (Kokiuose?) „Gal šios vietos ir neprilyginsi Amerikos atradimui, bet ji vis tiek yra unikali. Mūsų mėgstamiausia vieta ieškant vaikinų yra prekybos centrai!” – atsako Justina ir lengvai kumšteli Silvijai į petį. (Prekybos centrai? Bet kaip?)

Pasirodo kabinimo būdų yra daug: „Labiausiai pasisekęs būdas yra su persirengimo kabina“ – vienbalsiu tikina merginos. "Įeini į drabužių parduotuvę skirtą tiek vaikinams, tiek merginoms ir dairaisi kokio simpatiškesnio jaunuolio. Jei yra, tuomet pirmyn prie darbo! Kaip medžiotojos kantriai laukiame kol jis paims kokį rūbą ir eis jo matuotis (Jei ne vienoje parduotuvėje, tai kitoje būtinai tai padarys). Kai jis nueina, viena griebia kokį seksualesnį rūbą iš merginų skyriaus ir bėga jo link į gretimą kabiną, o kita stovi šalia ir garsiai patarinėja draugei, kad su šiuo skuduru ji atrodo baisiai.“

REKLAMA
REKLAMA

„Spektaklis trunka tol, kol vaikinas neišeina pasimatavęs savo rūbo. Tada drabužių kritikė nustoja peikti draugę ir pradeda žavėtis vaikinu, tvirtinti, kad jo esamas apsirengimo stilius yra pasakiškas, todėl renkantis rūbus jis privalo ieškoti kažko panašaus.“

„Jei vaikinas „susinepatogina“ ir nustebęs tyli, paimame jį už rankos ir vedamės prie džinsu ar džemperių skyriaus. Neilgai trukus vaikinas prasilaužia ir pradeda su mumis bendrauti. Dažniausiai, išėję iš parduotuvės, visi draugiškai traukiame suvalgyti ledų“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Naudojame ir dar vieną kabinimo būdą: užkalbiname vaikiną prisėdus prie jo ant suoliuko. Atisėdusios šalia žavaus jaunuolio, klausiame, ar galime atsigerti jo gėrimo, pasakojame, kad esame siaubingai nuvargusios po apsipirkinėjimo maratono.” – pasakoja merginos. „Susiradome labai daug draugų-vaikinų „padedant“ būtent prekybos centrų suoliukiams. Visgi suprantame, kad tokios pažintys toli neveda, todėl palaikome su jais ryšį tik dėl sportinio intereso.”

Merginos šiuo metu neieško rimtų santykių: „O kam? Tai tik apribotų mūsų medžiotojų sielas.“ Paklaustos, ar rimto vaikino taip pat ieškotų prekybos centruose, merginos kratė galvas: „Ne, liktumėm prie senų ir patikrintų metodų: vakarėlis ar internetas. Klausiate kodėl? Ogi mūsų vaikinai yra kupini nepasitikėjimo savimi. Niekada nesuprasi, ar bachūras palaikys tave saldžia pupyte, ar tiesiog kvanktelėjusia idiote.“ – konstatuoja Justina. „O aš norėčiau, kad vaikinas pats mane rastų!“ – svajoja Silvija.

Mydziewczyny.pl, Balsas.lt/Jaunimas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų