• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs Seimo kancleris Arvydas Kregždė, iš posto pasitraukęs dėl pernai pavasarį kilusio vadinamojo privilegijų skandalo parlamento kanceliarijoje, darbą gavo pas socialdemokratus.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip BNS patvirtino LSDP pirmininko pavaduotoja Milda Petrauskienė, A.Kregždė jau antra savaitė dirba partijos sekretoriate ūkio dalies vedėju.

REKLAMA

A.Kregždė iš Seimo kanclerio pareigų atsistatydino praėjusių metų balandį, parlamento kanceliarijoje kilus skandalui dėl piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi, nors pats kaltinamas piktnaudžiavimu nebuvo.

Tuomet iš parlamento kanceliarijos buvo priversti trauktis ir daugiau pareigūnų - Seimo pirmininko sekretoriato vadovė Rima Pumputienė, Teisės departamento direktorius Kęstutis Virketis, Transporto skyriaus vedėjas Jurgis Šiaudkulis.

REKLAMA
REKLAMA

Vadinamasis privilegijų skandalas postą kainavo ir tuometiniam parlamento vadovui, Naujosios sąjungos lyderiui Artūrui Paulauskui.

Parlamente, priežastimi įvardijant kilusį skandalą, inicijavus balsavimą dėl nepasitikėjimo A.Paulausku, šis nesurinko reikiamos paramos, ir buvo priverstas palikti Seimo pirmininko postą.

Nors oficialiai nepasitikėjimo priežastimi deklaruotas Seimo kanceliarijos skandalas, neoficialiai kalbėta, jog A.Paulauskas postą prarado dėl "darbiečių" ambicijų perskirstyti pozicijas Seime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų