• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Metų moterimi“ išrinkta Rihanna apsiverkė

Vakar, lapkričio 9 dieną, Niujorke vyko premijų "Metų moteris" teikimo ceremonija, kurią organizavo žurnalas "Glamour". Vakaro metu daugiausia dėmesio teko Rihannai.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė buvo įvertinta nominacijoje "Superžvaigždė, grįžusi į aukštumas" (The Back-On-Top Superstar).

REKLAMA

Premiją dainininkei įteikė modelis Iman.

"Šiais metais Rihanną matėme šokiruojančioje situacijoje, - sakė Iman sveikindama atlikėją. - Ji ilgam liks simboliu moterims, išgyvenančioms skausmą. Ir dabar labiau, nei kada nors anksčiau, esu sukrėsta jos sąžiningumo ir tvirtumo... Savo pačios baimes ir išgyvenimus ji panaudojo tam, kad sukurtų naują istoriją, besiremiančią įgyta tvirtybe ir patirtimi".

Rihanną taip sujaudino ši kalba, kad ji negalėjo sulaikyti ašarų.

"Atleiskite, aš verkiu, - gavusi apdovanojimą pradėjo savo kalbą dainininkė. - Kaip visuomet, nutariau apsivilkti labiausiai aptemptą suknelę iš visų, kurias galėjau rasti. Dabar drebu iš susijaudinimo, bet tuo pačiu metu mane užplūdo džiaugsmas ir pasididžiavimas, kad esu išrinkta Metų Moterimi".

REKLAMA
REKLAMA

Po to 21 metų dainininkė padėkojo draugams Melissai, Mariel, prodiuseriui Jay-Z, savo įrašų kompanijai "Def Jam", močiutei ir mamai.

Tradiciškai "Glamour" vakare Niujorke dalyvavo JAV politikos atstovai (pavyzdžiui, Billas Clintonas ir Kalifornijos gubernatoriaus sutuoktinė Maria Shriver), ir pramogų pasaulio žvaigždės.

Apdovanojimai šiais metais įteikti Serenai Williams (už jos labdaringo fondo, remiančio studentus, veiklą, bei neseniai atidarytą mokyklą Kenijoje), aktorė Amy Poehler ir kitoms.



Rihanna. (REUTERS/Scanpix nuotr.)



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų