• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jungiam aukščiausią pavarą – Jeremy’io Clarksono knyga jau Lietuvoje!

Kviečiame į Jeremy’io Clarksono knygos „Tik nestabdyk manęs!“ pristatymą BATTERY kartodrome (PC „Panorama“, Saltoniškių g. 9), lapkričio 6 d., penktadienį, 20 val.

REKLAMA
REKLAMA

Kodėl verta ateiti?

- Susitiksim su Vitoldu Milium (Auto Bild Lietuva), Renaldu Gabartu, Mindaugu Grinium (Lietuvos rytas, Lietuvos žurnalistų autoklubas) ir kitais Clarksonui prijaučiančiais.

REKLAMA

- Apkalbėsim Clarksoną, jo knygą, „Aukščiausią pavarą“, automobilius, vairuotojus ir vėžlius, automobilių sėdynes ir karves, britus ir lietuvius, Londono minedus ...

- Išdalinsim daug knygų-prizų!

- O kas norės, galės net pasigalynėti BATTERY kartingų trasoje!

---

Niekas apie automobilius – paprastus, nepatrauklius ar egzotiškus, ugnimi alsuojančius ir kvapą gniaužiančius – nekalba taip, kaip Jeremy’is Clarksonas. Jam nesvarbi kitų nuomonė, reklama: automobilis vertas arba pagyrimo, arba negailestingos kritikos. Ir visai nesvarbu, jei tai „Bentley Continental GT“, kurio „interjerą įrengti galima tik nukirtus du ąžuolus ir papjovus šešiolika karvių“.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmąkart lietuviškai spausdinama populiarios laidos Top Gear („Aukščiausia pavara“) vedėjo Jeremy’io Clarksono knyga „Tik nestabdyk manęs!“ – tikras gardėsis automobilių mėgėjams ir... ne tik jiems! Juk gyvenimas – ne tik automobiliai. Ir J. Clarksonas tai žino. Aplink daugybė dar neatrastų dalykų. Prieš kalbėdamas apie sukimo momentą ir aktyvią pakabą, jis randa laiko pasidalyti mintimis apie išprotėjusius Galapagų salų vėžlius, buvimo anglu sunkumus ir pavojus, kvailiausią Dievo kūrinį...

Nenusiminkite – J. Clarksonas kalba ir apie automobilius. Aptaria pačius įvairiausius, pradedant mažais ir baigiant prabangiais. Rašo apie juos taip, kaip niekas kitas pasaulyje. Vienus jis giria, kitus sumala į miltus. Jis nieko nebijo ir niekam nepataikauja. Tai, kas iškyla iš pelenų, ne visada gražu, bet visuomet juokinga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

---

Jeremy’is Clarksonas turi skiltį britų savaitraštyje The Sunday Times, BBC televizijoje veda žiūrovų dievinamą laidą Top Gear („Aukščiausia pavara“). Išskirtinė Jeremy’io Clarksono asmenybė ir provokuojantys pokštai nuolat aptarinėjami ir kritikuojami britų spaudoje, tačiau tai nė motais žiūrovams, sukūrusiems internetinį gerbėjų puslapį, bei vadinantiems Top Gear tiesiog geriausia laida apie automobilius.

„Tik nestabdyk manęs!“ – šešiasdešimties J. Clarksono straipsnių, spausdintų The Sunday Times, rinktinė, kaip ir daugiau nei dvidešimt ankstesnių jo knygų, sulaukė milžiniško gerbėjų susidomėjimo ir iškart pateko į bestselerių sąrašo viršūnę D. Britanijoje, Lenkijoje ir kitose šalyse.

REKLAMA

---

„Ši knyga subalansuota automobilių mylėtojams, bet tinka ir nemylėtojams. Retai kada skaitant tenka juoktis balsu...“

Vitoldas Milius Auto Bild vyr. redaktorius.

„Net ir nežinodami, kas yra Londono minedai ar kuo ypatingi „Wellington“ guminiai aulinukai, skaitydami „Tik nestabdyk manęs!“ neabejotinai nuolat pusbalsiu kikensite ir brauksite juoko ašaras. Pasiūlymas perskaityti Clarksono knygą pretenduoja į pačių smagiausių 2009-ųjų potyrių penketuką!“

Renaldas Gabartas, žurnalistas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų