• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Asistentai“ ieškojo buto iškraustytiems studentams

Padėti surasti dingusią seserį, surengti gedulingus pietus, apkirpti šunį – tai tik kelios problemos, su  kuriomis į  „Asistentus“ kreipiasi laidos žiūrovai.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa sakant, nėra tokių užduočių su kuriomis nesusidorotų šauni laidos vedėjų komanda, tačiau ką tada darytų kitos laidos ir jų vedėjai?

REKLAMA

„Asistentų“ širdį šį kartą gebėjo sugraudinti du dirbantys studentai, kuriuos iškraustė iš buto ir jie, stovėdami su savo kuklia manta gatvėje liejo gailias ašaras, galvodami, kur šį vakarą po darbų grįš ilsėtis. Rasti būstą per vieną dieną ir tuoj pat jame įsikurti – štai toks iššūkis patiko asistentams ir jie ėmėsi darbo. Nuo lūšnos iki prabangaus daugiabučio, nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių litų per mėnesį, nuo buto su girtaujančia šeimininke gretimame kambaryje iki visiškai tuščių apartamentų – tokį nuomojamo nekilnojamojo turto spektrą pamatė asistentai.  Koks buvo dviejų jaunuolių pasirinkimas?

REKLAMA
REKLAMA

Bet ir tai dar ne viskas – jaunuoliams reikia dirbti, o būsto paieškos darbdaviui tikrai neatrodo pateisinama priežastis nebūti darbo vietoje . Todėl sporto avalynės parduotuvėje išsijuosęs triūsė asistentas Rimas Valeikis. Ar pavyko jam apauti sportbačiais pensininkę, ar apskritai asistentas gebėjo susidoroti su užduotimi? Ar turėjo kur vakare nakvoti du jaunuoliai ir ar įmanoma be jokių įrankių suruošti įkurtuvių vakarėlį būriui draugų, o visiškai tuščią butą paversti gyvenimui tinkama erdve?

Smagi, jaunatviška, nuotykinė  ir net pažintinė istorija laidoje „Asistentai“ šeštadienį 17 val. per LNK. Laidos vedėjai Redita Dominaitytė, Rimas Valeikis, Edmundas Končius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų