• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klase.lt pristato antrosios mūsų šalies religijos sirgalių interneto svetainę „LIETUVOS KREPŠINIS“ ir kviečia visus šios sporto šakos aistruolius aktyviai joje naršyti bei palaikyti Lietuvos krepšinio rinktinę Lenkijoje vykstančiame krepšinio čempionate.

REKLAMA
REKLAMA

Portale galima aktyviai dalyvauti diskusijose, sekti karščiausias krepšinio naujienas, įdėti nuotraukas bei žiūrėti vaizdo įrašus.

REKLAMA

O didžiausia naujiena – tai klase.lt ir partnerio „SBA Idėjos namams“ organizuojamas krepšinio totalizatorius, kuriame gali dalyvauti visi krepšinio mėgėjai. Totalizatorius vyks per visą čempionatą. Dalyvavimas nemokamas.

Taikliausiai spėjusieji varžybų, dienos, etapo ir viso čempionato rezultatus bus apdovanoti portalo klase.lt ir partnerio „SBA Idėjos namams“ prizais: sėdmaišiais ir pufais, kurie buvo pagaminti specialiai Europos krepšinio čempionatui ir išmarginti krepšinio simbolika.

REKLAMA
REKLAMA

Krepšinio kolekcijos baldai yra kompaktiški, jaunatviško dizaino. Tinka įvairaus amžiaus krepšinio gerbėjams ir vaikams, ir paaugliams, ir studentams.

Į čiužinį išsilankstantis pufas puikus sprendimas netikėtai užsilikusiems svečiams ar vaikų žaidimo kambariui.

Krepšinio simbolika marginti baldai padės sukurti namuose tikrą sirgalių atmosferą.

Visi krepšinio sirgaliai kviečiami apsilankyti naujojoje svetainėje. Ją ir „SBA Idejos namams“ totalizatorių galite rasti ČIA.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų