• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasirodo, kad birželio 25 dieną miręs dainininkas Michaelas Jacksonas turėjo dar vieną vaiką. Tai 25 metų Omeras Bhatti iš Norvegijos, rašo "The Daily Telegraph".

REKLAMA
REKLAMA

Paaiškėjo, kad Bhatti dalyvavo atsisveikinimo su popmuzikos karaliumi ceremonijoje, kuri vyko liepos 7 dieną Los Andželo sporto komplekse "Staples Center". Gedulingos ceremonijos metu jis visą laiką buvo netoli Jacksono šeimos narių pirmojoje eilėje.

REKLAMA

Kaip rašo dienraštis, Omeras Bhatti gimė 1984 metais ir tapo pirmuoju dainininko vaiku. Jacksono sūnaus motina - mergina iš Norvegijos, su kuria jis praleido vos vieną naktį. Apie tai pats dainininkas savo draugams neva yra pasakojęs 2004 metais.

Iš karto po sūnaus gimimo Jacksonas į Oslą nusiuntė du samdytus žmones, kurie turėjo padėti motinai auginti Bhatti. Pirmą kartą tėvas ir sūnus susitiko 1996 metais, po to berniukas atsikėlė pas Jacksoną ir kurį laiką gyveno kartu su juo Kalifornijos rančoje "Neverland". Vyriausiasis Jacksono sūnus ėmė rodytis su tėvu viešumoje ir keletą kartų dalyvavo jo pasirodymuose. Tačiau Bhatti viešai niekuomet nebuvo pristatytas kaip Jacksono sūnus.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip įrodymą, kad Bhatti iš tiesų yra Jacksono vaikas, leidinys pateikia faktą, kad muzikanto šeimos archyve yra video įrašas, kuriame dainininkas ir Omeras - tuomet14 metų paauglys - užfiksuoti kartu švenčiantys Kalėdas. Be to, žinoma, kad Bhatti dalyvavo Jacksono 44 metų gimtadienyje 2003 metais.

Šiuo metu Bhatti pagrindinė veikla - muzika, labiausiai jam patinka hip-hopas ir repas. Jis koncertuoja pasivadinęs pseudonimu O-Vee. Po savo vizito Los Andžele, kur atvyko atsisveikinti su tėvu, Bhatti nusprendė pasilikti JAV.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaikino motina ir patėvis gyvena Norvegijoje. Pastarasis nei patvirtino, nei paneigė informacijos, kad jo posūnis yra Jacksono palikuonis. "Manykite, ką norite. Nenoriu to aptarinėti", - sakė jis dienraščio "The Sun" žurnalistams.

Pranešama, kad Bhatti ketina įrodyti savo giminystę su popmuzikos karaliumi atlikdamas DNR ekspertizę. Jacksono giminaičiai kol kas šios istorijos nekomentavo.

Iki šiol buvo žinoma, kad Michaelas Jacksonas paliko tris vaikus - 10 metų sūnų Prince'ą Michaelą, 11 metų dukrą Paris Katherine ir 7 metų sūnų Prince'ą Michaelą II. Pirmųjų dviejų vaikų motina yra medicinos seselė Debbie Rowe, su kuria M.Jacksonas susituokė 1996-aisiais, o išsiskyrė1999-aisiais. Tečiąjį vaiką pagimdė surogatinė motina, kurios tapatybė slepiama.





Scanpix nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų