• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį per eismo įvykius keliuose žuvo trys žmonės, dar devyni sunkiai sužeisti.

Kaip praneša Policijos departamentas, 1.05 val. Vilniaus rajone, kelio Vilnius-Baltoji Vokė 19-ajame kilometre, automobilis "BMW 318", vairuojamas devyniolikmečio, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Eismo įvykio metu sužaloti vairuotojas ir kartu važiavę keturi bendraamžiai keleiviai.

REKLAMA
REKLAMA

Apie 17.30 val. Plungės rajone, kelio Palanga-Šiauliai 90-ajame kilometre, automobilis "Chrysler Grand Voyager", vairuojamas S. Ž. (g. 1978 m.), išvažiuodamas iš šalutinio kelio nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiuojančiu vilkiku "Scania Superstar 9000". Per eismo įvykį žuvo trimetė automobilio "Chrysler" keleivė. Dar dvi keleivės dėl įvairių kūno sužalojimų gydomos ligoninėje.

REKLAMA

Skaudi nelaimė įvyko ir sekmadienio pavakarę Kaišiadorių rajono, kelio Antakalnis-Jieznas-Merkinė 13-ajame kilometre. Automobilis "Mazda 626", vairuojamas E. Č. (g. 1975 m.), išvažiuodamas iš šalutinio kelio nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiuojančiu automobiliu "VW Passat". Per eismo įvykį žuvo automobilio "Mazda 626" keleivis bei sužalota keleivė. Automobilio "VW Passat" keleivė dėl krūtinės ir kojos sumušimo gydoma ambulatoriškai.

Dar vieno žmogaus gyvybę pasiglemžė avarija Kelmės rajone. Apie 21.25 val. kelio Raseiniai-Tytuvėnai-Radviliškis 30-ajame kilometre automobilis "VW Passat", vairuojamas 57-erių metų vyriškio, nuvažiavo nuo kelio sankasos ir apvirto. Vairuotojas žuvo įvykio vietoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų