• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjo beveik septyneri metai nuo Shania Twain (43) naujausio albumo išleidimo. Jei ir yra kas nors, kas dėl to nusivylė daugiau nei gerbėjai, tai tik pati Shania.

REKLAMA
REKLAMA

Shania savo atvirame laiške fanams rašo, kad jai buvo labai sunku buvo kurti muziką po 2008 m. įvykusių skyrybų su vyru, kuris dainininkę metė dėl jaunesnės.

REKLAMA

„Muzika yra mūsų santykių jungtis“, - rašo Shania. „Aš suprantu, kad negalėjau jos kurti, kai nutrūko mūsų santykiai. Dabar mano didžiausia svajonė - vėl jus visus matyti savo ture ir kartu dainuoti naujas dainas, bet, kaip daugelis žinote, paskutiniais metais aš labai lėtai judu“.

Nors Shania pripažįsta, kad ją labai traumavo po 14 metų santuokinio gyvenimo įvykusios skyrybos su vyru Mutt Lange, tačiau ji vėl greitu metu imsis kurti naujas dainas.

REKLAMA
REKLAMA

„Buvau įkvėpta savo skausmo, ir dainų rašymas man buvo lyg terapija“, - atskleidė ji. „Bet tikrai nelinkėčiau, kad kam nors skyrybos būtų įkvėpimas kurti“.

Twain sako, kad fanai gali bet kada tikėtis naujų dainų. Kanados dainininkė tvirtina, kad ji myli savo muziką, o jos gerbėjai ir vaikai šiuo metu yra didžiausias prioritetas. „Būkite kantrūs, ir aš užbaigsiu geriausią savo albumą!“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų