• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valdančiosios Socialdemokratų partijos Vilniaus skyriaus nariai nepritarė premjero ir socialdemokratų lyderio Algirdo Brazausko žmonos Kristinos kandidatavimui į Seimą, rašo dienraštis "Respublika".

REKLAMA
REKLAMA

K.Brazauskienės kandidatūrai nepritarta praėjusią savaitę vykusiame Socialdemokratų partijos Vilniaus skyriaus posėdyje svarstant pirminį kandidatų į 2004-2008 metų kadencijos Seimo sąrašą.

REKLAMA

K.Brazauskienė yra Vilniaus skyriaus Naujininkų grupės pirmininko pavaduotoja.

Nors premjero žmonos kandidatūrą parėmė vos keli posėdžio dalyviai, partijos kuluaruose neatmetama galimybė, kad K.Brazauskienės pavardė Seimo rinkimų sąraše atsiras, nes kandidatų sąrašas dar tik pradedamas sudaryti.

Vilniaus skyriaus pirmininkas Seimo narys Algirdas Kunčinas dienraščiui teigė neprisimenąs, ar taryba balsavo dėl K.Brazauskienės kandidatūros, nes kandidatų buvo labai daug.

REKLAMA
REKLAMA

"Atrodo, visus palaiminome, nebent kas nors pats atsisakė", - sakė A.Kunčinas.

Į aktyvų politinį gyvenimą K.Brazauskienė įsitraukė ištekėjusi už Socialdemokratų partijos lyderio premjero A.Brazausko 2002-ųjų pavasarį.

Vilniaus skyriuje nemažą kai kurių narių nepasitenkinimą sukėlė partijos lyderio žmonai suteikta aukštą - trečia - vietą rinkimų sąraše į Vilniaus tarybą.

54-erių A.Brazauskienė prieš pusmetį tapo sostinės tarybos nare.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų