• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš Naujuosius metus Lietuvos radijas ir televizija (LRT) darbščiausiems savo darbuotojams išdalijo "Bitinukų" apdovanojimus. Jau tapo tradicija kiekvienų metų pabaigoje rinkti geriausius LRT kūrybinius darbuotojus bei metų laidas, tačiau šįkart buvo įvertinti ir geriausi ūkio bei technikos darbuotojai.

REKLAMA
REKLAMA

Pretendentus į humoristines "Bitės pokštininkės", "Bitės išsiblaškėlės", "Bitės nenuoramos", "Bitės optimistės", "Bitės debiutantės" ir "Bičių bitės" nominacijas siūlė visi LRT darbuotojai, o linksmųjų prizų laimėtojai gavo ir stiklainėlius su medumi iš bitininko, LRT generalinio direktoriaus Valentino Milaknio avilių. Laureatai apdovanoti ir dailininkės Noros Blaževičiūtės sukurtais keraminiais "Bitinukais".

REKLAMA

"LTV Metų atradimu" tapo populiari televizijos laida "Pagauk kampą", o "LR Metų atradimu" - Lietuvos radijo projektas "Vasara su LR".

"LTV vedėjo" "Bitinuką" laimėjo laidos "Prie kavos" vedėjos Angelė Kiliuvienė ir Livija Gradauskienė. Geriausia 2002 metų Lietuvos radijo vedėja išrinkta laidos "Toks gyvenimas" vedėja muzikologė Zita Kelmickaitė, o geriausiu Lietuvos radijo žurnalistu - Rygoje dirbantis LR korespondentas Arūnas Vaikutis. Geriausio praėjusių metų LTV žurnalisto titulą pelnė Vykintas Pugačiauskas, rengiantis reportažus "Panoramai" užsienio temomis.

REKLAMA
REKLAMA

Vertinimo komisijos siūlymu įsteigtos dar dvi - "Metų sugrįžimo" nominacijos. Lietuvos televizijoje pagerbtas gamtininkas profesorius Ričardas Kazlauskas, daugiau kaip 30 metų dirbęs LTV ir vėl į ją sugrįžęs, o Lietuvos radijuje buvo apdovanota sugrįžusi žurnalistė Regina Germanavičiūtė.

LRT kolektyvas taip pat išsirinko geriausius kūrybinius darbuotojus. Geriausia 2002 metų režisiere išrinkta Asta Einikytė, LTV montažo režisieriumi - Donatas Simaitis, LTV operatoriumi - Gintautas Raila, Lietuvos radijo garso režisiere - Indrė Stakvilevičiūtė.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų