• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Filmuojant komediją “Smokingas” Jennifer Love Hewitt ir Jackie Chanas tapo, švelniai tariant, labai gerais draugais. Nors filmo partneriai neslepia abipusės simpatijos, tačiau griežtai neigia bet kokius artimesnius ryšius.

REKLAMA
REKLAMA

Nors juos jau buvo galima išvysti kartu keliuose priėmimuose, o paparaciams pavyko užfiksuoti aktorius švelniai besiglaustančius ir net besibučiuojančius. Frazei “meilei metai - ne riba” tikriausiai pritartų abu, nes tarp aktorių yra 25 metų amžiaus skirtumas.

REKLAMA

Spaudos konferencijoje Jennifer Love Hewitt tvirtino visada norėjusi vaidinti veiksmo filme. "Viena svarbiausių priežasčių, dėl kurios sutikau vaidinti “Smokinge” - tai Jackie. Esu mačiusi beveik visus jo filmus ir manau, kad jis yra linksmas ir žavingas vaikinas. Tai, ką Jackie daro ekrane, yra tiesiog neįtikėtina, - teigia susižavėjimo neslepianti Jeniffer Love. - Dirbdama su juo, supratau, kad jis yra vienas nuostabiausių žmonių su kuriais man teko bendrauti. Jis kaip mažas šviesos ir energijos kamuoliukas, šokinėdamas aplink, kiekvieną sutiktą žmogų priverčia nusišypsoti”.

REKLAMA
REKLAMA

Jackie Chanas taip pat neslėpė susižavėjimo žaviąja partnere: "Jennifer yra graži, pašėlusi mergina. Ji prajuokindavo mane net tada, kai reikėdavo filmuotis. Tačiau nesifilmuodama ji nemažai treniravosi, atliko sudėtingus pratimus”.

Nors Jackie Chanas turi dukterį ir sūnų, tačiau šiuo metu yra viengungis. Jennifer Love Hewitt, kaip ji pati tvirtina, yra dar per jauna tekėti. Taigi meilei nėra jokių kliūčių.

Komedija “Smokingas” pradedama rodyti nuo vasario 21 dienos.

BF

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų