• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britų premjeras Tony Blairas (Tonis Bleras) kelioms minutėms atidėjo savo rūpesčius dėl Irako ir įgarsino animuotą savo paties versiją, pasirodysiančią populiariame animaciniame televizijos seriale "Simpsonai" (The Simpsons), šeštadienį pranešė Dauning Stryto atstovas spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Senas serialo gerbėjas T.Blairas penktadienį skyrė laiko įrašyti kelioms dialogo ištraukoms, kurios bus panaudotos specialiame serialo epizode apie geltonųjų herojų šeimos atostogas Didžiojoje Britanijoje.

REKLAMA

"Ministras Pirmininkas pasinaudoja bet kokia galimybe pareklamuoti Didžiąją Britaniją, o serialas padės pagarsinti šalį didžiulei pasaulinei auditorijai", - teigė atstovas spaudai ir pridūrė, kad ilgai planuotas epizodas neturi nieko bendrą su karu Irake.

Daugiausia turistų į Didžiąją Britaniją atvyksta iš Jungtinių Valstijų, tačiau šiais metais dėl konflikto Irake ir jo pasekmių lankytojų iš už Atlanto skaičius smarkiai sumažėjo.

REKLAMA
REKLAMA

"Simpsonai" pagarsėjo tuo, kad seriale nuolat kviečiamos dalyvauti įvairios pasaulio garsenybės, tarp kurių - buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas (Bilas Klintonas), dainininkas Paulas McCartney (Polas Makartnis), aktoriai Dustinas Hoffmanas (Dastinas Hofmanas) bei Elizabetha Taylor (Elizabeta Teilor). Žinomi žmonės ne tik sutinka būti ironiškai pašiepti, tačiau ir įgarsina savo animuotas karikatūras.

T.Blairo animuotas herojus seriale vaizduojamas su plačia šypsena "nuo ausies iki ausies", kurios, beje, pavaizduotos gerokai atsikišusios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Epizode apie keistuolių Simpsonų atostogas Didžiojoje Britanijoje taip pat dalyvaus pasakojimų apie Harry Potterį (Harį Poterį) autorė J.K. Rowling (Dž.K. Rouling) bei "Žiedų valdovo" (Lord of the Rings) žvaigždė seras Ianas McKellenas (Janas Makelenas).

Serialas "Simpsonai", pasakojantis apie alų ir spurgas mėgstantį Homerą Simpsoną, jo mėlynplaukę žmoną Marge (Mardžę) ir vaikus - Bartą, Lisą ir Maggie (Megę), - po daugiau nei dešimties sezonų išlieka vienu populiariausių televizijos serialų Jungtinėse Valstijose ir daugelyje kitų pasaulio šalių.

"Reuters"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų