• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

38 metų 220 cm ūgio legendinio Lietuvos krepšininko Arvydo Sabonio apsisprendimu baigti karjerą Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) bei kitą sezoną atstovauti Lietuvos čempionui Kauno "Žalgiriui" nelinkęs tikėti Čikagoje gyvenantis jo agentas Herbas Rudoy (Herbas Rudojus).

REKLAMA
REKLAMA

"Esu tikras, jog galutinis sprendimas bus priimtas mažiausiai po mėnesio",- antradienį, šiuo klausimu su A.Saboniu dar nekalbėjęs, dienraščiui "The Columbian" teigė H.Rudoy.

REKLAMA

Agento tvirtinimu, krepšininkas nėra kategoriškai atmetęs sugrįžimo į Portlendo "Trail Blazers" klubą, kuriame žaidė septynis sezonus su vienerių metų pertrauka, galimybės.

Apie savo ketinimą žaisti "Žalgirio" gretose prieš savaitę A.Sabonis, turintis dar dvejus metus galiojančią sutartį su NBA ekipa, pareiškė Kauno miesto taryboje.Krepšininkas, esantis ir vienas "Žalgirio" klubo savininkų, Kauno komandoje buvo registruotas ir 2001-2002 sezone, tačiau taip ir nežaidė nė vienerių LKL bei ULEB Eurolygos rungtynių.

REKLAMA
REKLAMA

"Kiek aš žinau iš savo kolegos Arturo Ortegos Ispanijoje, jis (A.Sabonis - BNS) nepasakė paliekąs NBA. Tiesiog pareiškė norįs žaisti Kauno komandoje",- tvirtino krepšininko agentas H.Rudoy.

A.Sabonio agento įsitikinimu, žaidėjas "dar nėra priėmęs galutinio sprendimo", o pranešimas apie jo norą žaisti "Žalgirio" klube galėjęs būti nevisiškai tiksliai išverstas į anglų kalbą.

Savo septintajame sezone NBA lygoje vidurio puolėjas iš Lietuvos žaidė 78 rungtynes. Vidutiniškai per 15,5 aikštėje praleistų minučių jis pelnė po 6,1 taško, atkovojo 4,3 ir perėmė 0,8 kamuolio, atliko 1,8 rezultatyvaus perdavimo bei blokavo 0,6 varžovų metimo per rungtynes.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų