• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno mieste dirbantys maršrutinių taksi vežėjai seka Vilniaus vežėjų pavyzdžiu ir atnaujina savo autoparką, gerindami keleivių pervežimo kokybę. Trečiadienį (10.01) UAB "Kauno Vista", oficialiosios "Ford Motor Co" atstovės Lietuvoje, automobilių centre pagal pasirašytus kontraktus dviem Kauno vežėjų įmonėms perduota eksploatuoti 7 nauji geltoni mikroautobusai "Ford Transit".

REKLAMA
REKLAMA

Pasak UAB "Kauno Vista" direktoriaus Dariaus Armono, keleivių pervežimu besiverčiantys Kauno vežėjai pastaruoju metu siekia atnaujinti autoparką, nes konkurencija dėl pelningiausių mieste maršrutų ateityje tik didės. Neoficialiuose pokalbiuose pažymima, kad Kauno miesto valdžia, reorganizuodama keleivinio transporto sistemą, gali gerokai sumažinti dabartinių maršrutų skaičių.

REKLAMA

Iš visų Lietuvos miestų Kaune kursuoja daugiausiai maršrutinių taksi - apie 650.

Šiuo metu Kauno gatvėse jau yra 20 naujų "Ford Transit" taksi mikroautobusų. D. Armono teigimu, dauguma įmonių automobilius įsigijo išperkamosios nuomos būdu ir iki metų pabaigos naujutėlaičių keleivinių mikroautobusų Kaune bus 50.

Kontraktus su "Kauno Vista" sudarė aštuoni vežėjai iš šiuo metu 68 oficialiai dirbančių mieste, o bendra kontrakto suma viršija 4 mln. litų.

Vilniaus vežėjams, anot D. Armono, "Vilniaus Vista" per ketverius metus pardavė 150 mikroautobusų.

"Mūsų žiniomis, apie 10 naujų "Ford Transit" automobilių šių metų pabaigoje išvažiuos ir į Alytaus miesto gatves", - sakė UAB "Kauno Vista" vadovas D. Armonas.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų