• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilkaviškyje pasieniečių operatyvininkams ir jiems talkinusiems policijos pareigūnams įkliuvo du kvaišalus platinę įtariamieji vilkaviškiečiai.

REKLAMA
REKLAMA

Operacijos metu, kurioje kartu su Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pagėgių rinktinės Operatyvinės veiklos skyriaus pasieniečiais dalyvavo Vilkaviškio rajono kriminalinės policijos ir Marijampolės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai, rasti ir paimti 59 gramai narkotinių medžiagų.

REKLAMA

Pirminiais duomenimis, tai - amfetaminas, marihuana ir "ecstasy" tabletės, pranešė VSAT.

Narkotinių medžiagų platintojus pareigūnai sulaikė antradienį 15 valandą, kai jie VSAT pareigūnui, apsimetusiam kvaišalų pirkėju, vienoje Vilkaviškio gatvėje pardavė 17 gramų amfetamino.

Nustatyta, kad sulaikytieji yra Vilkaviškyje gyvenantys 38 metų V.G. ir 32 metų R.Ž.Pareigūnai taip pat patikrino gatvėje stovėjusį automobilį "Mercedes Benz", kuriuo į sandėrio vietą buvo atvykę vilkaviškiečiai. Jo salone aptikta odinė vyriška rankinė, kurioje pareigūnai rado keletą polietileninių maišelių su milteliais bei žolinės kilmės medžiaga. Čia taip pat rastos penkios, įtariama, sintetinio narkotiko "ecstasy" tabletės, ant kurių buvo įspaustas žmogaus galvos siluetas.

REKLAMA
REKLAMA

Manoma, kad polietileniniuose maišeliuose aptikti kvaišalai gali būti amfetaminas ir marihuana. Iš viso mašinoje aptikti 42 gramai narkotikų.

Abu sulaikytieji dviem paroms uždaryti į Vilkaviškio rajono policijos komisariato areštinę. Rastąsias narkotines medžiagas tirs ekspertai.

VSAT Pagėgių rinktinės pasieniečiai pradėjo ikiteismini tyrimą.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų