REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Seime vykusiose Gedimino Vagnoriaus ir Rasos Juknevičienės spaudos konferencijose siūlyta Viktorui Uspaskichui pakeliauti - parlamentarai pasiryžę finansuoti V. Uspaskicho keliones į Baltarusiją ir gimtąjį Archangelską, kur šis galėtų įsitikinti kolūkio teikiamais privalumais.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien parlamentaras Gediminas Vagnorius Seime surengė spaudos konferenciją "Kaip pavogti Europos Sąjungos milijonus? Dovana V. Uspaskiui", kurioje pristatė "kolūkių išsiilgusiam" Viktorui Uspaskichui skirtą dovaną - ne verslo klasės bilietą traukiniu Vilnius - Minskas.

REKLAMA

G. Vagnoriaus manymu, aplankius Baltarusijos kaimą, pamačius ten dirvonuojančius laukus ir tuščias fermas, V. Uspaskichui praeis noras paversti Lietuvą dideliu kolūkiu, iš kurio “lengviausia būtų išvogti ES milijonus”. Dovaną V. Uspaskichui perėmė ir pažadėjo įteikti su būgnais atėję "ištikimieji spaliukai".

Taip pat šiandien Seime vykusioje spaudos konferencijoje Tėvynės sąjungos pirmininko pavaduotoja Rasa Juknevičienė pranešė, kad konservatoriai yra pasiryžę finansuoti Viktoro Uspaskicho kelionę į Archangelską.

REKLAMA
REKLAMA

R. Juknevičienės teigimu, ne kartą lietuvių tautą kaip nesugebančią tvarkytis apibūdinęs ir paniekinęs parlamentaras V. Uspaskichas galėtų padėti kelti savo tautiečių kolūkių našumą.

Viktoras Uspaskichas “Omni laiko” paprašytas pakomentuoti šiuos politikų siūlymus atsakė: “Į dvi keliones iš karto važiuoti negaliu”. Anot jo, “matosi didžiulė pralaimėjimo baimė, jei politikai griebėsi tokių veiksmų”.

Neseniai V. Uspaskichas ir laidos "Teismas" vedėja "nuteisė" atkurtos Lietuvos valstybės vadovus už sugriuvusius kolūkius ir bankrutavusius bankus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų