• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 22 d. 20.00 A.LT afterparty dalyviai: BU-BY (experimental/punk/garage), COMEDIA D'EL ARTE (alternative/gothic/post punk), ZIMBABWE (ska/punk/rock).

REKLAMA
REKLAMA

Prieš porą mėnesių, kovo 21 dieną, praūžus įspūdingiems alternatyvios muzikos apdovanojimams A.LT bei prasidėjus naujam pavasario-vasaros sezonui, visiems alternatyvos mėgėjams siūlome dar kartą sulįsti į metų specialų apdovanojimą gavusio muzikos klubo „Musė“ pogrindžius ir pašėlti su geriausiomis Lietuvos nekomercinėmis muzikos grupėmis.

REKLAMA

A.LT. organizatoriai kviečia visus vasaros sezoną atidaryti A.LT vakarėlyje, kuriame gros geriausio metų albumo ir geriausios metų punk grupės apdovanojimą gavusieji Bu – By. Šios grupės skambesį yra sunku apibrėžti vienu muzikiniu stiliumi, tačiau neabejotina, kad tai, ką jie daro, tikrai verta dėmesio. Kita renginyjepasirodysianti grupė jau taip pat visiems gerai žinoma - tai ekstravagantiškieji gotikos atstovai Comedia d‘el Arte. Šis kolektyvas tik prasidėjus 2009 metams ne tik pelnė geriausios metų gothic grupės vardą, bet ir laimėjo vaizdo klipo sukūrimą dainai „Forever“ Delfi.TV paskelbtame konkurse. Taip pat, A.LT vakarėlį drebins punk grupės Zimbabwe merginos.

http://www.myspace.com/butelisbyrzgalo



http://www.myspace.com/comediadelarteband

http://www.myspace.com/zimbabwelt

Bilieto kaina: 15 Lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų