• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vokietijoje vykusioje didžiausioje pasaulyje tarptautinėje specializuotoje pramonės parodoje ,,Hannover Messe 2009“ dalyvavusios 8 Lietuvos įmonės namo grįžo užmezgusios naudingų kontaktų. Pirmą kartą parodoje dalyvavusios gamyba iš stiklo plastiko užsiimančios bendrovės „Amberplastic“ plėtros direktorė  Nomeda Šimbelytė ; džiaugiasi rezultatais.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai kurie pasiūlymai pranoko mūsų lūkesčius, o gal net ir galimybes. Tai – ne tik mūsų įmonės, bet ir Lietuvos mastu dideli projektai. Stende apsilankė pasaulinio lygio vėjo jėgainių ir automobilių pramonės atstovai, vadinasi, buvome pastebėti, esame įdomūs“, - sako N.Šimbelytė.

REKLAMA

Antrą kartą į parodą vykusios metalo apdirbimo įmonės ,,Arginta” rinkodaros direktorius Tomas Jaskelevičius teigia, kad nors dalyvių šiais metais Hanoveryje  ir mažiau, bet „Arginta“ susirado daugiau nei  30 perspektyvių kontaktų.

„Parodoje buvo pristatytos 61 šalys ir apsilankė daugiau nei 200 tūkst. lankytojų. Puiku, kad lietuviai ir krizės  akivaizdoje nenuleidžia rankų ir pasaulinėje parodoje buvo pastebėti“, - teigia įmonių dalyvavimą „Hannover Messe 2009“ organizavusios Lietuvos ekonominės plėtros agentūros direktorius Mantas Nocius.

Parodoje Lietuvos įmones atstovavo ,,Amberplastic”, ,,Arginta”, ,,Baltec CNC Technologies”, ,,Elameta”, ,,Kitron”, ,,Stansefabrikken”, ,,Stevila” ir ,,Stigma”.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų