• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Muse“ lyderis Matt‘as Bellamy atskleidė, jog grupė jau įpusėjo naujojo savo albumo darbus, o jo kryptimi pasirinko naują, klasika dvelkiantį, stilių.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkas „BBC 6Music“ žurnalistams teigė, jog po 2006-ųjų metų darbo „Black Holes And Revelations“ seksiantis albumas bus išleistas šių metų pabaigoje.

REKLAMA

Jis taip pat pridėjo, jog rudenį kolektyvas tikisi vėl sugrįžti ir į koncertines sales.

„Sakyčiau, jog pusė darbo jau padaryta. Šiuo metu gimsta daugybė medžiagos ir judame įvairiausiomis kryptimis,“ pasakojo Bellamy.

„Per ateinančius porą mėnesių mums teks pradėti viską konkretizuoti ir sakyti – „Gerai, ką darysime su šiuo ar anuo kūriniu?“. Nes šiuo metu mes tiesiog mėgaujamės laisve ir darome viską, kas šauna į galvą, tačiau, manau, kad viskas juda labai gerai“.

REKLAMA
REKLAMA

Naująjį albumą Bellamy pavadino „simfoniniu“ ir užsiminė, kad jame orkestro garsų tikrai netrūks.

Jis pridėjo: „Jame neabejotinai bus darbų, kurie siesis vienas su kitu. Taip pat jis bus labai orkestrinis - tai gali tapti viso disko kryptimi, taigi jis iš esmės taps klasikos kūriniu, o nuo roko atitrūksime. Teks belstis į „Classic FM“ radijo stoties duris, suprantate?“

Kalbėdamas apie koncertinio turo perspektyvas, jis sakė: „Pirmiausia turime pabaigti albumą, tačiau tikiuosi, kad šiais metais pavyks surengti ir koncertinę programą. Manau, kad rudenį galima bus pagalvoti apie sugrįžimą į sceną“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų