• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Suns“ ekipa turės verstis be A. Stoudemire'o

Puolėjo Amare'o Stoudemire'o neišmainymas į kitą komandą Fynikso „Suns“ ekipai gali brangiai atsieiti. Klubas paskelbė, kad puolėjas gali praleisti visą likusią reguliariojo sezono dalį.

REKLAMA
REKLAMA

Tokio netikėto „Suns“ klubo žingsnio priežastis - akies operacija, kurios krepšininkui netikėtai prireikė po trečiadienio rungtynių prieš Los Andželo „Clippers“ klubą. Tai jau antroji akies trauma krepšininkui šio sezono metu.

REKLAMA

Operacija 26 metų puolėjui buvo atlikta penktadienį. „Suns“ teigia, kad į aktyvią fizinę veiklą jis turėtų grįžti po aštuonių savaičių.

„Džiaugiamės bent tuo, kad Amare'o rega po reabilitacijos bus šimtaprocentinė. Prognozės ilgajam laikotarpiui yra puikios“, - sakė „Suns“ prezidentas Steve'as Kerras.

„Žinoma, jo netekti dabar yra labai skausminga. Mes patenkinti, kokį progresą daro komanda, bet Amare'o ir visos komandos sveikata mums yra pats didžiausias susirūpinimas.“

Šį sezoną A.Stoudemire'as per rungtynes vidutiniškai pelno 21,4 taško, atkovoja 8,1 kamuolio, atlieka 2,0 rezultatyvaus perdavimo ir perima 1,1 kamuolio, krepšį atakuodamas 53,9 procento taiklumu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų