• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

6-erių berniukas iš Alžyro tapo stipriausių pasaulio futbolo komandų svajone. Madinas Mohammedas – toks yra naujosios būsimos megažvaigždės vardas.

REKLAMA
REKLAMA

Juo jau dabar domisi ir kiekvieną žingsnį seka tokie grandai, kaip Londono „Chelsea“ ar Madrido „Realas“.

REKLAMA

Beje, pranešama, kad šių ir kitų klubų atstovai apie M. Mohammedą sužinojo tik iš internete išplatintų įspūdingo žaidimo epizodų vaizdo įrašų, kuriuose matyti, kaip berniukas lengvai suklaidina iškart net po kelis varžovus, puikiai varosi kamuolį ir su juo atlieka neįtikėtinus triukus. Daug ką pasakantis yra ir tas faktas, kad šiuos įrašus peržiūrėjo jau daugiau nei milijonas interneto vartotojų.

„Jis turi išskirtinį talentą. M. Mohammedas futbolą žaidžia kiekvieną dieną ir tai daro su didžiule aistra. Jis puikiai skersuoja ir valdo kamuolį, atlieka tikslius perdavimus ir pats gali apsivaryti iš karto kelis varžovus“, - tikina dabartinės M. Mohammedo komandos „Roubaix“ prezidentas Christianas Lazaoui.

REKLAMA
REKLAMA

M. Mohammedas jau dabar vadinamas antruoju Zinedinu Zidanu – ne tik dėl savo sugebėjimų, bet ir kilmės: Z. Zidane'as nors ir gimė Prancūzijoje, bet jo tėvai buvo iš Alžyro, o M. Mohammedas gimė Alžyre, bet prieš trejus metus su tėvais persikėlė gyventi į Prancūziją.

Taigi, kol sužinosime, ar M. Mohammedas futbole pasieks tokių pat aukštumų, kaip ir Z. Zidane'as, dar teks palaukti, o kol kas siūlome patiems įsitikinti šio berniuko talentu:



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų