• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

S. Tomiie vizitas – proga pramiegoti darbą

Klubų lankytojai turi neeilinę progą pramiegoti šį šeštadienį numatytą darbo dieną. Darbdavių siaubas – garsiausiu pasaulyje klubiniu samurajumi vadinamas Satoshi Tomiie. Iš Japonijos kilusios šokių muzikos žvaigždės vizito penktadienį, vasario 20 d., laukia klubas „Exit“. Jau penktą kartą į Kauną atvyksiantį svečią šokių aikštelėje pasitiks Kastis Torrau.

REKLAMA
REKLAMA

Netrypčioja vietoje

Penktus metus iš eilės klubą „Exit“ į savo kelionių žemėlapį įtraukiantis Satoshi Tomiie Lietuvoje turi ne vieną gerbėją. Paskutinio didžėjaus vizito metu atsirado linksmuolių, japoną klube pasitikusių su didžiule jo nuotrauka – kaip kultinių roko žvaigždžių koncerte. Satoshi Tomiie taip pat neslepia savo simpatijų Lietuvos publikai, kurią skambiai vadina „first class crowd“.

REKLAMA

„Novatoriškumu garsėjantis Satoshi Tomiie kiekvieną kartą sugeba sukurti vis kitokią nuotaiką šokių aikštelėje. Praėjusį šios žvaigždės apsilankymą skaičiuojame tarp įsimintiniausių 2008-ųjų klubo renginių“, - sakė pagrindinio Lietuvos šokių muzikos klubo „Exit“ atstovai.    

„Nėra prasmės groti tą patį. Tiesiog negaliu trypčioti vienoje vietoje, kai aplinkui tiek daug geros muzikos. Kūrinių nesirenku pagal garsius vardus ar įrašų kompanijas, tiesiog ieškau kokybės“, - klubo atstovams antrina Satoshi Tomiie.

REKLAMA
REKLAMA

Šįkart didžėjus į „Exit“ atvyksta ginkluotas naujausiu savo rinkiniu, papuoštu prestižiniu „Master Series“ vardu. 2008-ųjų pabaigoje japonas sumeistravo jau trečią rinkinį, išleistą po kultinės kompanijos „Renaissance“ vėliava.

Į pavasarį – su „Home“

Praūžus penktajam Satoshi Tomiie klubiniam uraganui, klubas „Exit“ savo sceną užleis savo rezidentams. Vasario 28 dieną, paskutinį žiemos šeštadienį, savo naujausius studijos darbus šokių aikštelei pristatys Kastis Torrau ir Donatello. Bendram pasirodymui besiruošiantys didžėjai savo nakčiai suteikė „Home“ vardą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Šis pavadinimas geriausiai nusako mano ir Donatello ryšį su klubu „Exit“, kurį jau daug metų vadiname antraisiais namais. Artėjanti naktis suteiks galimybę šiuo jausmu, namų šiluma, pasidalinti su visais“, - sakė Kastis Torrau.

„Prieš mėnesį klubo rezidentai įrodė, kad surinkti pilnai salei nebūtinos užsienio žvaigždės. „Home“ tikimės užauginti iki renginių serijos, kuri tarnautų oficialiam mūsų naujausios kūrybos ir skambesio pristatymui“, - sakė Donatello.

Pirmojo renginio metu didžėjų duetas publikos įvertinimui pateiks tris šviežiausius savo kūrinius: „Peru“, „Magnetism“ ir „Optimism“. „Peru“ šiuo metu yra ruošiamas leidybai. Kūrinį „Magnetism“ jau spėjo plojimais įvertinti tokios žvaigždės kaip Dubfire, Danny Howells ir Funk D‘Void.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų