• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar, kai termometras už lango rodė 17 laipsnių šalčio „Olialia pupyčių“ kūnai buvo padabinti tik gražiausiais moteriškais drabužiais – brangakmeniais...

REKLAMA
REKLAMA

Bet ne, nusiraminkite, jos neišprotėjo ir tikrai nesigrūdino - jos, kaip ir žadėjusios, filmavo pirmąjį savo vaizdo klipą. Kuris, kaip ir žadėta, bus toks seksualus, kokio dar nė vienas Lietuvos atlikėjas nesukūrė. Merginos šoko demonstruodamos dieviškus savo kūnus, rodė šlapių marškinėlių šou, gundančiai įsitaisiusios ant prabangios aksominės „Artamis“ sofos gardžiavosi rojaus vaisiais.

REKLAMA

Kelis kartus keisdamos firmų „La Senza“, „Wolford“ ar „Vero moda“ seksualius apatinius ar viršutinius drabužius merginos filmuojant plušėjo iš peties. „Tačiau toks darbas – vienas malonumas, labai laukėme šios dienos. Vos tik išgirdome apie vaizdo klipo idėją, su  džiaugsmu jai pritarėme – mums viskas patiko. Na, o dabar nekantraudamos lauksime klipo pasirodymo!“ - iš laimės švytinti kalbėjo viena iš trijų „pupyčių“ Marina Daščenka.

REKLAMA
REKLAMA

„Esame seksuali grupė, toks mūsų stilius, todėl mums nebaisu ir sukurti klipą, atitinkantį mūsų stilių. Juolab, kad jis buvo kuriamas dainos „Olialia pupytės“ remiksui – o tai juk mūsų himnas“, - per pertrauką tarp filmavimų sakė Oksana Pikul.

„Jeigu kas sakys „Ir vėl tas seksualus ir saldus stilius!“, aš atsakysiu „Taip“. Tačiau tokios jau yra šios merginos – gražios, saldžios, princesiškos, kitoks įvaizdis joms ir netiktų. Dar nenusigyvenome tiek, kad ieškotume skandalų ir bandytume jais išgarsėti“, - sakė Sandra Sušinskytė, joms atstovaujančios leidybos kompanijos „Melodija“ projektų vadovė ir grupės choreografė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo klipo režisierius Dovydas Augaitis, sukūręs jau ne vienos lietuviškos pop scenos įžymybės vaizdo klipą, pasakojo, kad „Olialia pupyčių“ klipe didžiulis dėmesys skiriamas papuošalams. „Tokia yra klipo idėja. Kadangi jos ir pačios tokios gražios – kaip briliantai, mes joms pasiūlėme  pasidabinti žaižaruojančiais papuošalais. Tai klipui suteikia dar daugiau blizgesio, žaismingumo, seksualumo. Galiu išduoti, kad kai kuriuose epizoduose šios brangenybės bus vienintelis merginų rūbas“, - intrigavo D. Augaitis. Švytinčiais ir tviskančiais papuošalais rūpinosi „Ibero“.  

REKLAMA

„Būtų smagu, kad dažniau visi mus taip lepintų ir skirtų tiek dėmesio“, - pasibaigus filmavimui sakė „Olialia pupytės“. Nenuostabu, juk visą laiką jų makiažu rūpinosi „Make up store“ vizažistai, o seksualiomis garbanomis - „Tony&Guy“ specialistai.

Žaviosios dainininkės pažadėjo, kad vaizdo klipo ilgai laukti nereikės. O kol kas džiaukimės įspūdingais vaizdais iš jų klipo filmavimo. Rytoj bus dar daugiau. Ir dar karštesnių!

Hm... o ko labiau laukiate - „Olialia pupyčių“ vaizdo klipo ar seksualiausios pasaulyje „Olialia“ SexyColos pasirodymo?

Sauliaus Venckaus ir Vyginto Skaraičio nuotraukos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų