• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sąmonės srautas klube „Musė“

Vasario 5 d., ketvirtadienį, Vilniaus klube „Musė“ (Jakšto g. 9) pasirodys kanadiečių duetas „Nadja“, jungiantis experimental/drone, ambient, shoegazer, doom metal stilius.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo susikūrimo 2002 m. grupė yra išleidusi daugiau nei dešimt albumų, splitus su „Moss“ ir „Methadrone“, bendradarbiavusi su „Atavist“ ir „Fear Falls Burning“.

REKLAMA

Grupės įkūrėjas ir lyderis multiinstrumentalistas Aidan Baker yra ne tik kitų muzikinių projektų narys, bet ir savo šalyje žinomas rašytojas. Kartu su Leah Buckareff jie kuria lėtą, primenantį sąmonės srautą, daugiasluoksnį gitarų skambesį su fragmentiškais tamsaus ir gilaus (angl. „buried“) vokalo intarpais.

Maskvoje, Berlyne, Londone ir kituose didžiausiuose miestuose pasirodysianti grupė neaplenks ir Vilniaus. Koncertas Lietuvoje pradės kolektyvo turą po Baltijos šalių sostines.

REKLAMA
REKLAMA

Kanadiečius Vilniuje apšildys šiuo metu Rusijoje dirbantis ir kuriantis Vihr su specialiai paruošta programa. Tai bus infernalinių ir schizoidinių nuotaikų kupinas pasirodymas, sudarytas iš rhythm’n'noize besikartojančių frazių, pulsuojančio bosinio registro bei ritminės sekcijos.



Koncerto pradžia:
21 val.



Bilieto kaina:
20 Lt



Daugiau informacijos:

http://www.charivari.lt/02-05

http://www.charivari.lt/nadja-letos-salcio-geles/



http://www.charivari.lt/02-05nadja




http://www.charivari.lt/02-05vihr/

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų