• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Septintos pagal pajėgumą Anglijos futbolo lygos mačas tarp „Chippenham“ ir „Bashley“ vienuolikių visiems laikams pateks į istoriją. To priežastis – labai paprasta: „Chippenham“ puolėjas Davidas Prattas įsigudrino gauti raudoną kortelę jau 3-ią rungtynių sekundę!

REKLAMA
REKLAMA

21-ų metų amžiaus snaiperis beveik iškart po susitikimo pradžią skelbiančio teisėjo švilpuko šiurkščiai pargriovė varžovų žaidėją Christopherį Knowlesą, ir arbitras Justinas Comley be didesnių dvejonių išvijo nusikaltusįjį iš aikštės.

REKLAMA

Nors rungtynes rezultatu 2:1 laimėjo kiekybinę persvarą įgijusi „Bashley“ komanda, po mačo visi kalbėjo ne apie jo baigtį, o apie pradžią.

Pats istoriją perrašęs D. Prattas prisipažino, kad į Gineso rekordų knygą norėjo patekti dėl visai kitokių pasiekimų, ir pareiškė, kad nenusipelnė tokios griežtos bausmės. Taip pat jis patikino, kad naujuoju rekordu visai nesidžiaugia.

Ir iš tikrųjų panašu, kad D. Prattas tikrai nelabai turi kuo džiaugtis – dėl istorinės raudonos kortelės puolėjas bus priverstas praleisti artimiausias trejas rungtynes. Be to, jam labai greitai „prilipo“ nauja pravardė – „trys sekundės“.

Priminsime, kad ankstesnis greičiausios raudonos kortelės autorius buvo „Bologna“ futbolininkas Giuseppe Lorenzo, kuriam tam, kad būtų išvarytas iš aikštės, prireikė 10 sekundžių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų