• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarptautinis kelionių organizatorius ,,Tez Tour“ koreguoja skrydžių į Tailandą planus. Anot „Tez Tour“ vadovo Martyno Laivio, toks sprendimas priimtas atsižvelgiant į susidariusią situaciją šioje šalyje bei Lietuvos užsienio reikalų ministerijos rekomendacijas.

REKLAMA
REKLAMA

„Ryšium su keliautojų saugumu, šiandien priėmėme sprendimą pirmąjį ir antrą skrydį nukelti į gruodžio 25 dieną arba kitas, vėlesnes datas. Tai darome atsižvelgdami į visas susiklosčiusias nuo mūsų nepriklausančias aplinkybes bei siekdami užtikrinti maksimalų keliautojų saugumą“, - sako jis.

REKLAMA

Anot jo, „Tez Tour“ per žiemos sezoną planuoja organizuoti arti dešimties tiesioginių skrydžių į Tailandą.

„Reguliariai esame informuojami apie situaciją šioje šalyje. Galiu patikinti, kad kol kas nematome pagrindo stabdyti kelionių pardavimo į Tailandą, o susiklosčiusi situacija šioje šalyje krypsta teigiama linkme“, - teigia direktorius.

M. Laivio teigimu, į pirmuosius skrydžius į Tailandą jau yra parduota nemaža dalis kelionių bilietų, o susidomėjimas poilsiu Tailande gana aktyvus išliko ir paskutinėmis savaitėmis.

„Šios kelionės sulaukė tikrai deramo dėmesio, tad jas vykdyti planuojame iki kitų metų balandžio vidurio“, - sako „Tez Tour“ direktorius.

Pirmasis skrydis į Tailandą iš Vilniaus oro uosto įvyks gruodžio 25 dieną ir juos planuojama vykdyti kas dvi savaites iki balandžio 17 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų