• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vatikano laikraštis „L‘Osservatore Romano“ atleido mirusiam „The Beatles“ dainininkui Johnui Lennonui už tai, kad jis prieš dešimtis metų pasakė, jog jo grupė yra populiaresnė nei Jėzus.

REKLAMA
REKLAMA

Straipsnyje, kuriame giriami „The Beatles“, autorius teigia, jog J. Lennonas tiesiog norėjo pasirodyti.

REKLAMA

1966 metais, pačiame bitlomanijos įkarštyje, J. Lennonas britų dienraščiui pasakė nežinąs, kas pirmiau mirs – krikščionybė ar rokenrolas. Tuo metu tokie žodžiai sukėlė didelę diskusiją pasaulyje.

Tačiau šią savaitę Vatikano laikraštis kontroversišką J. Lennono repliką apie tai, kad bitlai yra populiaresni nei Jėzus, įvardijo kaip jaunatvišką pokštą ir „jauno anglų darbininkų klasės muzikanto, kuris užaugo Elvio Presley ir rokenrolo eroje bei susilaukė netikėtos sėkmės, stengimąsi pasirodyti ir gyrimąsi“.

REKLAMA
REKLAMA

„L‘Osservatore Romano“ neseniai pasikeitė redaktorius ir laikraštyje nuo šiol galima rasti ne tik naujienų apie popiežiaus veiklą, bet ir pramoginių straipsnių bei daugiau naujienų iš užsienio.

Straipsnyje „The Beatles“ pavadinti kaip kūrę „unikalią ir keistą garsų ir žodžių alchemiją“. Anot autoriaus, bitlų dainos parodė neįtikėtiną sugebėjimą išgyventi, o „White Album“ iki šiol yra „magiška muzikinė antologija“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų