• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daug metų grupėje „Mokinukės“ dainavusi Simona Šermukšnytė jau antrus metus gyvena studentės gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA

Palikusi gimtąjį tėvų lizdelį Marijampolėje mergina nepanoro nerti į nuotykių ir linksmybių kupiną studentišką gyvenimą bendrabutyje.

REKLAMA

Toli nuo studentiško šurmulio

Buvusi „mokinukė“ Simona Vilniaus pedagoginiame universitete antrus metus studijuoja lietuvių filologiją. Pernai pradėjusi krimsti studentišką duoną ji nepanoro nerti į linksmybių, vakarėlių kupiną bendrabučio gyvenimą - pasirinko užutėkį jaukiame nuomojamame bute.

„Tik įstojusi į universitetą bendrabučio kambario negavau. Tačiau šiais metais jo net nebeprašiau. Manau, kad gyvenant didelėje ir šurmulingoje bendruomenėje nukenčia mokslai, - sako šiuo metu „Pikų panos“ grupėje dainuojanti mergina. - Vakarėliai - ne man. Bendrabutyje galėčiau išgyventi nebent savaitę.“

REKLAMA
REKLAMA

Simona tikina nesigailinti, kad jai taip ir netenka patirti pačių gražiausių studentiško gyvenimo metų, kurie esą prabėga gyvenant bendrabutyje.

„Džiaugiuosi, kad gyvenu nuomojamame bute, toli nuo studentiško šurmulio“, - šypsosi ilgus metus „Mokinukių“ grupėje dainavusi S.Šermukšnytė.

Išmoko gaminti

Palikus jaukų tėvų lizdą, Simonai prie savarankiško gyvenimo ilgai pratintis nereikėjo: „Visada buvau labai savarankiška. Taip mane nuo mažens auklėjo tėvai, vadovė.“ Tiesa, Simona juokiasi, jog studentiškas gyvenimas privertė ją pradėti domėtis kulinarija.

„Tik atvykusi į sostinę valgydavau vien sumuštinius, o dabar galiu pagaminti bet kokį patiekalą. Išskyrus cepelinus, nes neturiu tarkavimo mašinos, - šypteli 20-metė. - Žinoma, kartais mėgstu maitintis ir tikrais studentų patiekalais - keptomis bulvėmis.“



Edita Maželytė


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų