• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ukrainiečiai komediją filmuoja Vilniuje

Šiomis dienomis Vilniuje filmuojama muzikinė komedija „Linksmoji našlė“. Jį kuriantys ukrainiečiai vaidinti pasikvietė kaimyninių šalių pop kultūros atstovus.

REKLAMA
REKLAMA

Ukrainoje populiari dainininkė, šių metų „Misis pasaulis“ Kamaliya nuo savaitės pradžios filmuojasi Vilniuje. Muzikinėje komedijoje „Linksmoji našlė“ atliekanti pagrindinį vaidmenį moteris tikina, kad dabar pildosi sena  jos svajonė: „tai mano pirmas pagrindinis vaidmuo, galiu pasakyt, svajonės pildosi. Aš labai norėjau, svajojau filmuotis kine. Turiu diplomą – estrados artistė, aktorė, dainininkė. Taigi teorinė patirtis yra..“.

REKLAMA

Filme ukrainietė gražuolė ne tik vaidins, bet ir sudainuos tris dainas. Ukrainiečių statomame filme filmuojasi ir šį savaitgalį šokių Eurovizijoje laimėjęs lenkas Martinas Mročekas.

Juostoje filmuojasi ir būrelis lietuvių: Liubomiras Laucevičius, Ferdinandas Jakšys, Kęstutis Jakštas, ir kiti. Šią kino juostą režisierius Leonidas Gorovecas ; ketina rodyti ne tik Ukrainoje, Lietuvoje, Rusijoje, bet ir vežti į festivalius.

Išsamiau – video reportaže:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų