• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Joninių savaitgalis klube „Global“ bus ne tik ilgas (baigsis tik pirmadienį), bet ir sulauks daug svečių. Ketvirtadienį čia studentai švęs paskutiniųjų atsiskaitymų baigtį – juos sveikins mažiau išbandymų reikalaujanti „Pramogų sesija“.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį vyks „Feel like a star“ naktis su Dj Crembo, Vanga, Aviera, saksofono, mušamųjų bei vokalistės Monikos improvizacijomis.

REKLAMA

Šeštadienį laukia didelis „Deep As Fu*k Goes Lithuania“ vakarėlis su diskžokėjais iš tolimosios Australijos bei Kolumbijos.

Sekmadienį klube nemokamai skambės Playa G vasariški R&B ritmai, o pirmadienį bus viena svarbiausių švenčių Lietuvoje – „Disco Joninės“ (visus linksmins Junduls ir Blackie).

Savaitgalio „vinis“ – šeštadienis su Rif Raf iš Australijos, Jurgio iš „In Culto“ pusbroliu Andre Juan bei D`jonee iš senos geros „Discomafia“.

REKLAMA
REKLAMA

„Komanda „Deep as funk“ buvo įkurta apie 2001 m. Sidnėjuje. Dj Rif Raf kartu su Marco iš Italijos bei Pete Panayotis iš Graikijos pradėjo rengti vakarėlius. Tuomet komanda dar neturėjo pavadinimo, tačiau pagrindinis publikos ir muzikantų atsiliepimas apie jų vakarėlius – „that was deep as fuck!“, - pasakoja D`jonee. Renginiuose komanda apjungia deep funk, disco bei deep techno, house garsus.  

Australijoje Rif Raf žinomas kaip daugelio muzikinių festivalių - „Future Music Festival“, „Newtown Festival“, „Rainbow Serpent“, „Playground Weekender“ ir kt. - organizatorius bei atlikėjas. Jo rengiamas „Earthdance Sydney“ yra didžiausias visoje Australijoje šokių muzikos renginys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

RifRaf garsai įvairuoja nuo electro – funk, minimal iki tech house, todėl šis didžėjus pasirodo nuo underground`inių vietų iki populiariųjų klubų. Tailandas, Indija, Čekija, Naujoji Zelandija – jo aplankytų šalių sąrašas vis ilgėja.

Kitas svečias – kolumbietis Andres Juan – Jurgio iš grupės „In Culto“ pusbrolis. „Jis jau ne vienerius metus renka plokšteles ir groja. Šeštadienį bus jo pirmasis oficialus pasirodymas Lietuvoje. Savo stilių jis vadina minimal house“, - taip Andres pristato D`jonee.

1997 m. D`jonee bei trys draugai (Žilvinas, Edi bei Soulus) susibūrė į pirmąją underground didžėjų komandą – „Discomafia“. 2000 m. jie patraukė į skirtingas šalis: Žilvinas iškeliavo į New York`ą, Edi – į Londoną, Soulus liko Vilniuje, o D`jonee išvyko į Sidnėjų. Ten jis drauge su „Deep As Funk“ komanda grojo pagrindinėse pasilinksminimo vietose. D`jonee teko dalytis viena scena su Green Velvet, James Lavelle, Andy Smith, Swayzak, Dave Clarke, Pete Herbert, Kid Loco ir kt.

REKLAMA

„Gyvendamas Sidnėjuje (4 m. ir 5 mėn.) buvau ne tik dažnas svečias „Deep as funk“ naktyse, bet ir pats padėjau rengti ne vieną jų vakarėlį“, - prisimena jis.

„Deep As Fu*k Goes Lithuania“ naktimi savaitgalis nesibaigs – sekmadienį čia taip pat skambės muzika, o pirmadienį bus triukšmingai pasitinkamos Joninės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų