• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį dėl paskutiniojo kelialapio į ketvirtfinalį D grupėje kovos Rusijos bei Švedijos vienuolikės. Kol kas abi komandos turi po 3 taškus, tačiau švedų įvarčių santykis yra geresnis, todėl jiems Insbruke vyksiančiose rungtynėse pakaktų ir lygiųjų.

REKLAMA
REKLAMA

Rusijos ekipos gretose aikštėje pagaliau pasirodys saugas Andrejus Aršavinas, kuris praleido pirmus du susitikimus dėl diskvalifikacijos. „Aršavinas yra futbolininkas, kuris iš nieko gali padaryti kažką. Jis gali įmušti iš bet kur. Jis labai naudingas mūsų komandai“ – teigia rusų treneris Guusas Hiddinkas. Tačiau strategas pabrėžia, kad vieta startinėje vienuolikėje šiam Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipos saugui jokiu būdu nėra garantuota. „Aš nežinau, ar jis žais, ar ne“ – teigė rusų ekipos strategas.

REKLAMA

„Paskutinį kartą jis rungtyniavo susitikime su Lietuva. Nuo to laiko jis daug nerungtyniavo, todėl gali nebūti pasiruošęs žaisti visas 90 minučių. Viską pamatysime“ – kalbėjo G. Hiddinkas.

Jei A. Aršavinas žais, jis užims poziciją po vieninteliu puolėju Romanu Pavliučenko. Veikiausiai vietos aikštėje neliks saugui Diniarui Bilialedinovui, kuris rungtynėse su Graikija atrodė itin pavargęs.

Švedų gretose į aikštę turėtų grįžti Niclasas Alexanderssonas. Rungtyniauti, nepaisant pėdos traumos, turėtų ir Johanas Elmanderis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų