• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Maskvos CSKA komandos rūbinėje, į kurią Krepsinis.net žurnalistui vėl pavyko patekti, po pergalės Eurolygos finale liejosi šampanas ir krepšininkų bei trenerių šypsenos.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su ekipos draugais džiaugėsi ir iš Eurolygos nugalėtojų taurės šampaną gėrė lietuvis Ramūnas Šiškauskas, kuris vakar buvo išrinktas šio turnyro naudingiausiu žaidėju. Vienu metu pokalbį nutraukė visus jo dalyvius nuplovęs šampano lietus, tačiau tai nesutrukdė bendravimą pratęsti po trumpos pauzės.

REKLAMA

- Ar vakar ir šiandien sulaukėte daug sveikinimų?

- Sakiau visiems, kad palauktų finalo. Išskirtinių sveikinimų nebuvo, visi malonūs, kuriuos gavau. Iš visų, kurie mane nuoširdžiai palaikė, smagu sulaukti sveikinimų. Ką veikiau vakar po apdovanojimų? Prieš finalines rungtynes ilsėjausi.



- Ar naudingiausio Europos krepšininko trofėjų pasiimsite su savimi į Maskvą?

- Su savimi trofėjų nesivežioju, reikia palikti namuose ir kovoti dėl kito.



- Tapote naudingiausiu Europoje, laimėjote Eurolygą. Ką jums dabar veikti Europoje?

REKLAMA
REKLAMA

- Nežinau, dabar duokite pasidžiaugti Eurolygos sezono pabaiga. Tačiau dar liko Rusijos čempionatas. Kad ir kaip būtų smagu laimėti Eurolygą, krepšinio sezonas dar nesibaigė.

- Kada buvo linksmiau – pernai ar šiemet?

- Kiekvieną kartą linksma laimėti, kad ir trečią ar ketvirtą kartą. Kiekviena taurė yra išskirtinė ir negalėčiau pasakyti, kuris laimėjimas man yra svarbesnis. Sezonas buvo tikrai puikus, esu labai laimingas.

- Ar rungtynės buvo tokios lengvos kaip gali pasirodyti iš rezultato?

- Rungtynės nebuvo lengvos. Šį rezultatą reikėjo išsikovoti, jis toks nebuvo nuo pat pradžių. Lemiamą persvarą įgijome trečiajame ir ketvirtajame kėlinuke.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ar galima sakyti, kad šis sezonas jums buvo sėkmingiausias?

- Šis Eurolygos sezonas galbūt yra sėkmingiausias. Nors ir pernai laimėjome viską. Šiemet jau Rusijos taurę pralaimėjome. Iki rinktinės dar reikia pabaigti sezoną su CSKA. Liko dar mėnuo.



Romanas Buršteinas iš Madrido, Krepsinis.net

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų