• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per reidą šeštadienį Vilniuje policija sulaikė 3 neblaivius mopedų ir motociklų vairuotojus. Dar 4 nubausti už tai, kad neturėjo teisės vairuoti šios kategorijos transporto priemonių.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato Eismo priežiūros tarnybos su Lietuvos policijos eismo priežiūros tarnybos pareigūnais organizuota prevencinė policijos priemonė buvo vykdoma patruliuojant ne tik įprastu policijos automobiliu bet ir jokiais skiriamaisiais ženklais nepažymėtu automobiliu.

REKLAMA

Pasak pranešimo, specialios priemonės metu pareigūnai patikrino apie 60 motociklų ir mopedų vairuotojų.

12-kai vairuotojų surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai už kitus Kelių eismo taisyklių pažeidimus (leistino greičio viršijimą, transporto priemonėms vairavimą pasibaigus draudimo ar valstybinės techninės apžiūros galiojimui ir pan.). Du motociklai ir vienas mopedas buvo priverstinai nuvežti į saugojimo aikštelę.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato Kelių patrulių rinktinės vado Mariaus Putrimo, džiugu, kad dauguma patikrintų motociklų vairuotojų dėvėjo šalmus ir policijos pareigūnams pateikė visus Kelių eismo taisyklių reikalaujamus dokumentus.

M.Putrimo teigimu, Vilniaus mieste ir toliau kiekvieną savaitę bus organizuojamos panašios policinės priemonės, kurių metu pareigūnai griežtai baus įžūliausius Kelių eismo taisyklių pažeidėjus, o už smulkius ir netyčinius pažeidimus motociklų ir mopedų vairuotojams taikys švelnesnes nuobaudas - įspėjimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų