• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kelialapius į UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalį iškovojo dar trys klubai – „Roma”, Gelzenkircheno „Schalke” ir Londono „Chelsea”. Jie prisijungė prie antradienį tai padariusių Londono „Arsenal”, „Barcelonos”, „Manchester United”, Stambulo „Fenerhahče”.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienio vakarą didžiausią staigmeną pateikė “Romos” futbolininkai aštuntfinalyje antrą kartą rezultatu 2:1 įveikę Madrido „Real”. Šįsyk Italijos klubas tai padarė „Real” šventovėje – „Santiago Bernabeu” stadione.

REKLAMA

Turtingiausio pasaulio futbolo klubo „Real” vadovai pernykštę vasarą naujų žaidėjų pirkimui išleido 119 mln. eurų, bet tai nepadėjo nutraukti nesėkmių seriją Europoje. Ispanijos karališkasis ketvirtus metus iš eilės suklupo ties Čempionų  lygos aštuntfinalio barjeru.

„Porto” ir Gelzenkircheno “Schalke” futbolininkų dvikova Portugalijoje priminė trilerį.  Savo stadione Vokietijos klubas buvo laimėjęs 1:0. Per atsakomąsias varžybas „Porto” šį įvarčio deficitą likvidavo 86-ą minutę. Per pratęsimą nugalėtojas neišaiškintas, o per 11 metrų baudinių seriją 4:1 triumfavo „Schalke”.

REKLAMA
REKLAMA

Per šias varžybas reakcijos stebuklus demonstravęs vokiečių vartininkas 21 metų Manuelis Neueris, nepramušamas buvo ir per baudinių seriją.

 „Chelsea” užtikrintai  iš prestižiškiausio Europos futbolo turnyro eliminavo  Pirėjo “Olympiakos” (3:0).

Paskutines Čempionų lygos aštuntfinalio atsakomąsias varžybas kovo 11-ąją žais Milano „Inter” ir „Liverpool”, savo stadione Italijos čempionato lyderį nugalėjęs 2:0. Ketvirtfinalio burtai bus traukiami kovo 14-ą dieną.

Rungtynių rezultatai

Madrido „Real” – „Roma” 1:2 (0:0). I rungtynės – 1:2.
Įvarčiai: 0:1 Rodrigo Taddei (73), 1:1 Raulis (75), 1:2 Mirko Vučiničius (90+2).

„Porto”  – Gelzenkircheno „Schalke” 1:0 (0:0), 11 m – 1:4. I – 0:1.
Įvartis: 1:0 Lisandro Lopezas (86).

Londono „Chelsea” – Pirėjo “Olympiakos” 3:0 (2:0). I – 0:0.
Įvarčiai: 1:0 Michaelis Ballackas (5), 2:0 Frankas Lampardas (25), 3:0 Salomonas Kalou (48).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų